Użytkownik Bula Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nick: 纳亚尔 (Buła) Wiek: 15 Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198294249788/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/纳亚尔(Buła)/54.38.142.181:30035/ Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Wiedza o Sourcemodzie: 7/10 Kilka zdań o sobie: Jestem Filip chodze do 1 klasy technikum interesuje sie piłka nozna oraz sportami walki. Mieszkam w małej miejscowosci niedaleko Białej Podlaskiej,oprócz uprawiania sportów lubie grac w cs Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: w tygodniu moge spedzic 3/4h w weekend 5/6h a czasami nawet caly dzien Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 TAAAAAAA -sm 7/10 XD NO OK CHCIAŁBYM ZOBACZYC TO W PRAKTYCE -KIM TY JESTES? NIE ZNAM CIE NIE UDZIELASZ SIE W OGOLE -PODANIE JEST TAK DOBRZE NAPISANE JAK LOPUS SPIEWA +PRAJM JEST GITUWA +/-MIKROFON MASZ ALE +16 WIEC SORY +FAJNE IMIE MASZ OGOLNIE TO NIBY FAJNIE FSZYTKO I JA JESTEM NA TAK 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Kurczę jest to dość trudna decyzja ? Jesteś bardzo w porządku i mysle ze większość serwera za tobą przepada i Cię kojarzy, od niedawna używasz mikrofonu co jest dużym plusem, jednak niezbyt widzę Cię na stanowisku admina ? twoja aktywność jest w kratkę i nie przekonuje mnie ona za bardzo. Staraj się grać jeszcze więcej i częściej używaj tego mikrofonu, bo w końcu zacząłeś go posiadać ? Obecnie z całą sympatią do Ciebie niestety, ale muszę odrzucić to podanie. Nie jestem w stu procentach przekonany, że byłbyś w stanie zapanować nad tym co często dzieje się na serwerze. Popraw swoją aktywność i staraj się już teraz zacząć pilnować serwera tak jakbyś posiadał funkcje admina, a myślę, że moja jak i kilku innych adminów decyzja może ulec zmianie i następne twoje podanie może zostać rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam Dr3SiK ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi