Użytkownik Amas Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Witam. Piszę w sprawie pluginu, który umożliwia wejście na wszystko co znajduje się 'poziom wyżej' (np. na wieżę, skrzynie itp.), gdy wejdziemy w ścianę/krawędź. Chyba każdy domyśla się o co chodzi. Nie wiem jaki był powód wgrania tego pluginu, ale jak dla mnie jest on strasznie nieprzydatny, wręcz denerwujący. Szczególnie gdy się strzelasz z przeciwnikiem z bliksiej odległości i wskakujecie na zmiane on na ciebie i ty na niego. Strasznie to irytuje. Temat zakładam z propozycją usunięcia całego pluginu, lub chociaż ograniczenia go, żeby nie działało to na postacie,a jedynie na przedmioty. Nie zauważyłem podobnego wątku wcześniej, dlatego być może jestem jedyną osobą, której to przeszkadza, tak więc zachęcam do dyskusji i przedstawienia swojego za i przeciw, a administracja zadecyduje co dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik One. Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Faktycznie jest to denerwujące , wykluczy to też kampienie na wieży (Kto umie tam wskoczyć to będzie miał ten "przywilej" Nie jest to plugin a komenda sv_stepsize wystarczy ją ustawic na "18" bodajże i wszystko wraca do normy Niech sie jeszcze ktos wypowie Edytowane 29 Marca 2020 przez One. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Bez sensu. Często gracze którzy nie mają svipa bądź dodatkowy opcji w ten sposób się boostuja na skrzynkę bądź coś innego. Według mnie zaczynacie pomału wymyślać... Nie o to w tym chodzi Niedługo serwer zrobimy pod 4funa a to w dalszym ciągu jest ffa i próbujemy zrobić go z delikatnymi efektami TP a nie 4FUN... Odnośnik do komentarza
Użytkownik One. Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 6 godzin temu, Maciek5g napisał: Bez sensu. Często gracze którzy nie mają svipa bądź dodatkowy opcji w ten sposób się boostuja na skrzynkę bądź coś innego. Według mnie zaczynacie pomału wymyślać... Nie o to w tym chodzi Niedługo serwer zrobimy pod 4funa a to w dalszym ciągu jest ffa i próbujemy zrobić go z delikatnymi efektami TP a nie 4FUN... Kolega chyba serwery pomylił Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 ojojoj... Sugerowałem się tym ze Amas pisał... to na dd2... a byłem mobilnie... Przepraszam za nieporozumienie... Odnośnik do komentarza
Użytkownik szazam Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Cytat Cytat plugin co prawda przeszkadza ale zabawnie jest widziec badz brac udzial w strzelance gdzie sie pol minuty z kims strzelasz a nie potraficie sie zabic (jak kolwiek by to nie brzmialo xd ) ale ja jestem za, zeby ten plugin usunac pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik One. Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi