Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Plugin umożliwiający 'wskakiwanie' na graczy.

Amas

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam. Piszę w sprawie pluginu, który umożliwia wejście na wszystko co znajduje się 'poziom wyżej' (np. na wieżę, skrzynie itp.), gdy wejdziemy w ścianę/krawędź. Chyba każdy domyśla się o co chodzi. Nie wiem jaki był powód wgrania tego pluginu, ale jak dla mnie jest on strasznie nieprzydatny, wręcz denerwujący. Szczególnie gdy się strzelasz z przeciwnikiem z bliksiej odległości i wskakujecie na zmiane on na ciebie i ty na niego. Strasznie to irytuje. Temat zakładam z propozycją usunięcia całego pluginu, lub chociaż ograniczenia go, żeby nie działało to na postacie,a jedynie na przedmioty.

Nie zauważyłem podobnego wątku wcześniej, dlatego być może jestem jedyną osobą, której to przeszkadza, tak więc zachęcam do dyskusji i przedstawienia swojego za i przeciw, a administracja zadecyduje co dalej. Pozdrawiam

• Użytkownik

Faktycznie jest to denerwujące , wykluczy to też kampienie na wieży (Kto umie tam wskoczyć to będzie miał ten "przywilej" :D

Nie jest to plugin a komenda sv_stepsize wystarczy ją ustawic na "18" bodajże i wszystko wraca do normy :D

Niech sie jeszcze ktos wypowie :)

Edytowane przez One.
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Bez sensu. 

Często gracze którzy nie mają svipa bądź dodatkowy opcji w ten sposób się boostuja na skrzynkę bądź coś innego. Według mnie zaczynacie pomału wymyślać... Nie o to w tym chodzi 

Niedługo serwer zrobimy pod 4funa a to w dalszym ciągu jest ffa i próbujemy zrobić go z delikatnymi efektami TP a nie 4FUN... 

• Użytkownik
6 godzin temu, Maciek5g napisał:

Bez sensu. 

Często gracze którzy nie mają svipa bądź dodatkowy opcji w ten sposób się boostuja na skrzynkę bądź coś innego. Według mnie zaczynacie pomału wymyślać... Nie o to w tym chodzi 

Niedługo serwer zrobimy pod 4funa a to w dalszym ciągu jest ffa i próbujemy zrobić go z delikatnymi efektami TP a nie 4FUN... 

Kolega chyba serwery pomylił :)

• Użytkownik

ojojoj... Sugerowałem się tym ze Amas pisał... to na dd2... a byłem mobilnie... Przepraszam za nieporozumienie...

• Użytkownik
Cytat
Cytat

plugin co prawda przeszkadza ale zabawnie jest widziec badz brac udzial w strzelance gdzie sie pol minuty z kims strzelasz a nie potraficie sie zabic (jak kolwiek by to nie brzmialo xd ) ale ja jestem za, zeby ten plugin usunac :D pozdrawiam.

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• 1 miesiąc temu...
  • Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]