Użytkownik P p Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Twój nick: Glade' Link do profilu steam:nie posiadam Nick admina banującego:Zbanował mnie bot. Data i czas zdarzenia:15:55 30.03.2020 Serwer:Only SS2 Opis sytuacji:Po prostu dostałem bana permamentnego, że wykryto u mnie cheaty, jestem czysty jest demko na bank, wydaje mi się że może jakiś błąd ale sami to zdecydujecie. Wycinek z konsoli: Dostałem takie coś jak próbowałem wejść na serwer po raz drugi bo jak dostałem bana od razu wyłączyło mi cs'a. Server # 30 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Du har blitt bannlyst fra denne server av Admin [SURF_SKI_2 + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny]. [AMXBans] Du er permanent bannlyst fra denne Serveren! [AMXBans] Bannlyst Alias : Glade` [AMXBans] Grunn : ' Wykryto czita ' [AMXBans] Du kan klage om din ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Din SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Din IP : ' 90.200.27.80 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Du er BANNED. Sjeck d Pozdrawiam. Edytowane 30 Marca 2020 przez P p Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 30 Marca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 demo czyste, zapraszam do gry. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 30 Marca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi