Użytkownik digidongi Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Nick z CS: digidong Admin banujący: [SS] lewer Serwer: FFA Data zdarzenia: 26.03 Opis sytuacji: Chciałbym odwołać się od braku odbanowania. 1. Najważniejsze - screeny udowadniają moją niewinność. 2. Nie mogłem wcześniej wrzucić ss'ów z powodu niedociągnięć ze strony forum - nie miałem możliwości zalogowania się i nie miałem gdzie tego zgłosić. 3. Nie wszedłem na aktywnym banie. Masz na myśli poprzedni, wygasły na godzinę(!?) za wallhack(!?), który jest kolejną pomyłką ze strony admina, czy poprzednie wygasłe, gdzie jest ewidentna zbieżność nazw? Wierzę w pozytywne rozpatrzenie odwołania i możliwość powrotu na waszą serwerownię. Pozdrawiam i poniżej załączam link do tematu Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10764 Wycinek bana z konsoli: Edytowane 31 Marca 2020 przez digidongi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Następnym razem pamiętaj żeby do 24h wrzucić ss'y 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi