Użytkownik∙ Tery Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Tlo Tematyka:CS GO Kolorystyka:niebieski, pod kolor sieci Rozmiar:400x400 Napisy:Fajny napis na środku: Witaj na FFA [StrefaSkilla.pl] Pod tym: O Serwerze: - Rangi CS:GO, Skiny dla VIP | SVIP - /mute - Konkursy - Rekrutacja na Admina Otwarta! - /sklepsms - IP: 54.38.58.82:27015 Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje: - Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie):Tak Wynagrodzenie:Reputacja Edytowane 31 Marca 2020 przez Tery Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Na początku zaznaczę, że nie ma co mnie porównywać do grafików jak noreczek, aczkolwiek dopóki on czegoś nie wykombinuje zrobiłem coś takiego. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 mozna zamknąć zrobiłem sobie wczoraj, za starania oczywiscie wynagrodziłem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Zlecenie zrealizowane. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi