Użytkownik Ingrid Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick z CS: `INGRID THC Admin banujący: Szedi Serwer: ONLY DD2 Data zdarzenia: 01.04.2020 Opis sytuacji: Wszedlem na serwer jak zawsze mam na poczatku skoki pingu, ktore są chwilowe i zdarzają sie wyrywkowo, nie mam najmocniejszego neta ale ping standardowo mam 50-70, raz na jakis czas mnie przytnie i tyle a ten admin banuje mnie codziennie jak raz czy dwa mnie przytynie, tym razem przesadził bo wstawil mi na 7 dni, czy to nie jest przesada? Kupilem svip na 10 dni i co teraz? Ma sie zmarnowac bo mialem 1 klatke? Uwzial sie na mnie, licze na pozytywne rozpatrzenie mojego odwolania, pozdrawiam INGRID Link do bana z amxbans : https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=11342 Wycinek bana z konsoli: TAK SAMO JAK WYZEJ W AMX Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Ingrid 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi