Użytkownik Mroczny Aka Kocur Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Imię: Mateusz Wiek: 17 za 5 miesięcy 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlatego że dużo się dzieje na serwer i chciałbym pomóc dla właścicieli Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jailbreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Oczywiście Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Mocne 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak oczywiście Coś o sobie: Jestem Mateusz, jestem miłym sympatycznym gościem który lubi pomagać ludziom. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jestem jak najbardziej na tak Ogarniety+ Widoczny na serwie+ Chęć pomocy+ Podanie na odwal sie- Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noreczek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Na tak jak najbardziej, serwer się rozwija ciągle w górę zatem przyda się pomocna dłoń Odnośnik do komentarza
Użytkownik Elnum3K Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jestem na tak, pomimo, że krótko gram na tym serwerze widziałem jak prowadzi w ct, ogólnie ogarnia, jest pomocny więc NA TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik ENTITY Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Podanie przyjęte, zgłoś się do nas na priv oraz po rangę w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi