Gość krzysiekWKS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Twój nick: I30T your dady Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199041167771 Nick admina banującego: nie przedstawił się ale chyba mefedron Data i czas zdarzenia: 01/04/2020 godzina 18 Serwer: 54.37.133.164:27015 Opis sytuacji: gram na serwie końcówka mapy dd2 chłopa zabiłem noscopem i płacze że wh sprawdzał mnie kielon(wpisałem status do konsoli i sobie sprawdziłem kto nie gra) potem był chłop ze spin botem. zmiana mapy w pistoletówce sprawdzam sobie status i widze że nie ma mefedrona na czacie do administracji pisze "siema mefedron" po czym mam bana. Wycinek z konsoli: Connecting to public(54.37.133.164:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff Odnośnik do komentarza
Użytkownik KatowADRE- Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Witam, Powiadasz, że sprawdzałeś sobie poprzez komendę w konsoli "status" kto nie gra na serwerze.. Ciekawe wnioski naprawdę wyciągasz po wydruku ID oraz IP ? Nie robiłeś tego z powodu "naturalnego" lecz obawiałeś się, że zaraz polecisz z banem za wspomagacze. Nic dziwnego.. Skoro nowe konto steam oraz 2 stopień bez PRIME oraz poziomu STEAM. Wiele zostawia do życzenia Powiem Ci tak... Nie jesteś u siebie na podwórku, aby oszukiwać na serwerze oraz łamać regulamin z zasadami. Rozumiem, że używasz wspomagaczy płatnych bądź darmowych, bo jesteś "słabym graczem". Ode mnie nie otrzymasz unbana , a tym bardziej od @kunyla bo zbanował Cię słusznie. Oszukiwałeś, a jednocześnie bałeś się , że jest jakiś admin na serwerze.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik kunyla Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Sytuacja wygląda tak juz nawet na rozgrzewce byłeś wcelowany na typa w pałacach który tam na shifcie wchodził + strzeliles do typa zanim jeszcze wychylił więc tez się spaliłeś na tym , następnie pistoletówka byłeś w oknie terroryści szli na B, gdy wszyscy byli w TV roomie nagle Ty sobie postanowiłeś pójść na B więc jak na moje to latasz sobie na wallhacku. Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik KatowADRE- Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Prosiłbym UBTEAM & MODERACJĘ o zamknięcie tematu. Ponieważ gracz jest ewidentnie "spalonym" graczem. Na nowym ACCOUNT Ps: A kolejne prośby o unbana nie przejdą. Ponieważ nie pozwolę aby oszust łamał regulamin oraz oszukiwał na moim serwerze. Nie życzę sobie tego typu zachowania. Podpisano, KatowADRE; Odnośnik do komentarza
Gość krzysiekWKS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 18 minut temu, KatowADRE- napisał: Witam, Powiadasz, że sprawdzałeś sobie poprzez komendę w konsoli "status" kto nie gra na serwerze.. Ciekawe wnioski naprawdę wyciągasz po wydruku ID oraz IP ? Nie robiłeś tego z powodu "naturalnego" lecz obawiałeś się, że zaraz polecisz z banem za wspomagacze. Nic dziwnego.. Skoro nowe konto steam oraz 2 stopień bez PRIME oraz poziomu STEAM. Wiele zostawia do życzenia Powiem Ci tak... Nie jesteś u siebie na podwórku, aby oszukiwać na serwerze oraz łamać regulamin z zasadami. Rozumiem, że używasz wspomagaczy płatnych bądź darmowych, bo jesteś "słabym graczem". Ode mnie nie otrzymasz unbana , a tym bardziej od @kunyla bo zbanował Cię słusznie. Oszukiwałeś, a jednocześnie bałeś się , że jest jakiś admin na serwerze.. nie tylko chłop płakał że ja na wh to byłem ciekawy kto mnie sprawdza Odnośnik do komentarza
Gość krzysiekWKS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 8 minut temu, KatowADRE- napisał: Prosiłbym UBTEAM & MODERACJĘ o zamknięcie tematu. Ponieważ gracz jest ewidentnie "spalonym" graczem. Na nowym ACCOUNT Ps: A kolejne prośby o unbana nie przejdą. Ponieważ nie pozwolę aby oszust łamał regulamin oraz oszukiwał na moim serwerze. Nie życzę sobie tego typu zachowania. Podpisano, KatowADRE; to widze administracja demka nawet nie sprawdzi zajebiści jesteście Odnośnik do komentarza
Gość krzysiekWKS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 16 minut temu, kunyla napisał: Sytuacja wygląda tak juz nawet na rozgrzewce byłeś wcelowany na typa w pałacach który tam na shifcie wchodził + strzeliles do typa zanim jeszcze wychylił więc tez się spaliłeś na tym , następnie pistoletówka byłeś w oknie terroryści szli na B, gdy wszyscy byli w TV roomie nagle Ty sobie postanowiłeś pójść na B więc jak na moje to latasz sobie na wallhacku. Tyle ode mnie link do demka here Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @kunyla twoim obowiązkiem jest rozpisać demko. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Gracz dostał VACA - https://steamcommunity.com/profiles/76561199041167771 Ban Zostaje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi