Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwołanie do bana| I30T your dady

Gość krzysiekWKS

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzysiekWKS

Twój nick: I30T your dady

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199041167771

Nick admina banującego: nie przedstawił się ale chyba mefedron

Data i czas zdarzenia: 01/04/2020 godzina 18

Serwer: 54.37.133.164:27015 

Opis sytuacji: gram na serwie końcówka mapy dd2 chłopa zabiłem noscopem i płacze że wh sprawdzał mnie kielon(wpisałem status do konsoli i sobie sprawdziłem kto nie gra) potem był chłop ze spin botem. zmiana mapy w pistoletówce sprawdzam sobie status i widze że nie ma mefedrona na czacie do administracji pisze "siema mefedron" po czym mam bana. 

Wycinek z konsoli: Connecting to public(54.37.133.164:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff

• Użytkownik

Witam,

Powiadasz, że sprawdzałeś sobie poprzez komendę w konsoli "status" kto nie gra na serwerze.. Ciekawe wnioski naprawdę wyciągasz po wydruku ID oraz IP ?

Nie robiłeś tego z powodu "naturalnego" lecz obawiałeś się, że zaraz polecisz z banem za wspomagacze. Nic dziwnego.. 

Skoro nowe konto steam oraz 2 stopień bez PRIME oraz poziomu STEAM. Wiele zostawia do życzenia 

Powiem Ci tak...

Nie jesteś u siebie na podwórku, aby oszukiwać na serwerze oraz łamać regulamin z zasadami. 

Rozumiem, że używasz wspomagaczy płatnych bądź darmowych, bo jesteś "słabym graczem". 

Ode mnie nie otrzymasz unbana , a tym bardziej od @kunyla bo zbanował Cię słusznie. Oszukiwałeś, a jednocześnie bałeś się , że jest jakiś admin na serwerze.. 

• Użytkownik

Sytuacja wygląda tak juz nawet na rozgrzewce byłeś wcelowany na typa w pałacach który tam na shifcie wchodził + strzeliles do typa zanim jeszcze wychylił więc tez się spaliłeś na tym , następnie pistoletówka byłeś w oknie terroryści szli na B, gdy wszyscy byli w TV roomie nagle Ty sobie postanowiłeś pójść na B więc jak na moje to latasz sobie na wallhacku. Tyle ode mnie

• Użytkownik

Prosiłbym UBTEAM & MODERACJĘ o zamknięcie tematu. Ponieważ gracz jest ewidentnie "spalonym" graczem. Na nowym ACCOUNT ;)

Ps: A kolejne prośby o unbana nie przejdą. Ponieważ nie pozwolę aby oszust łamał regulamin oraz oszukiwał na moim serwerze. Nie życzę sobie tego typu zachowania. 

Podpisano,

KatowADRE;

Gość krzysiekWKS
18 minut temu, KatowADRE- napisał:

Witam,

Powiadasz, że sprawdzałeś sobie poprzez komendę w konsoli "status" kto nie gra na serwerze.. Ciekawe wnioski naprawdę wyciągasz po wydruku ID oraz IP ?

Nie robiłeś tego z powodu "naturalnego" lecz obawiałeś się, że zaraz polecisz z banem za wspomagacze. Nic dziwnego.. 

Skoro nowe konto steam oraz 2 stopień bez PRIME oraz poziomu STEAM. Wiele zostawia do życzenia 

Powiem Ci tak...

Nie jesteś u siebie na podwórku, aby oszukiwać na serwerze oraz łamać regulamin z zasadami. 

Rozumiem, że używasz wspomagaczy płatnych bądź darmowych, bo jesteś "słabym graczem". 

Ode mnie nie otrzymasz unbana , a tym bardziej od @kunyla bo zbanował Cię słusznie. Oszukiwałeś, a jednocześnie bałeś się , że jest jakiś admin na serwerze.. 

nie tylko chłop płakał że ja na wh to byłem ciekawy kto mnie sprawdza 

Gość krzysiekWKS
8 minut temu, KatowADRE- napisał:

Prosiłbym UBTEAM & MODERACJĘ o zamknięcie tematu. Ponieważ gracz jest ewidentnie "spalonym" graczem. Na nowym ACCOUNT ;)

Ps: A kolejne prośby o unbana nie przejdą. Ponieważ nie pozwolę aby oszust łamał regulamin oraz oszukiwał na moim serwerze. Nie życzę sobie tego typu zachowania. 

Podpisano,

KatowADRE;

to widze administracja demka nawet nie sprawdzi zajebiści jesteście

Gość krzysiekWKS
16 minut temu, kunyla napisał:

Sytuacja wygląda tak juz nawet na rozgrzewce byłeś wcelowany na typa w pałacach który tam na shifcie wchodził + strzeliles do typa zanim jeszcze wychylił więc tez się spaliłeś na tym , następnie pistoletówka byłeś w oknie terroryści szli na B, gdy wszyscy byli w TV roomie nagle Ty sobie postanowiłeś pójść na B więc jak na moje to latasz sobie na wallhacku. Tyle ode mnie

link do demka here

• SkalpeR odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]