Użytkownik∙ Fake Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Wzór 1. Imię: Krystian 2. Wiek: 16 wiem wymagane jest 18 ale jestem naprawdę ogarnięty możecie zrobić mi wyjątek przeczytajcie podanie i potem zdecydujcie 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 3-4h godziny na moderowanie różnych postów 4. Co chciałbyś zmienić: mi się wydaję, że wszystko jest dopracowane 5. W czym chciałbyś pomóc: w moderowaniu forum, zamykaniu różnych postów zapraszaniu osób pilnowaniem shout boxa itp.. 6. Dlaczego akurat ty: Ponieważ jestem zdeterminowany do pracy i pomocy innym myślę że mnie poznacie, każdy pomyśli "Dopiero co złożył przywitanie a już chce rangi" jednak uważam że skoro sieć się rozwija wymagania nie są konieczne. A także mało ludzi jest tak zdeterminowanych i chętnych nie przyszedłem tu tylko po "range" przyszedłem pomóc a także zostać na dłużej. Mam nadzieję że dacie mi szanse. Aby zostać na dłużej. 7. Staż na forum: od nie dawna ale nadrobię ten czas 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak 9. Miejsce na 10 reklam sieci: Brak ale naprawdę zrobię te reklamy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Ty chyba se jaja robisz. Rejestracja dzisiaj i już podanie. Moim zdanie podanie do odrzucenia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Nie -Konto pod podanie -Staż -Wiek -Posty -Brak reklam Wielkie Nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik kacper. Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 NIE -Chłopak ma 25 min stażu online na forum a już moderator -Posty -Twoje dlaczego ja nie przekonało mnie wgl :3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FreeKill Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) HAHAHAHA ŚMIECH NA SALI GOŚCIU! Jestem na wielkie NIE !!! - WIEK -Staż (nie komentuje) -Podanie na "odwal" - Reklamy dodasz potem? haha gościu... - posty Pobądź z Nami dłużej daj sie poznac,a co najważniejsze DOROŚNIJ i napisz sensowne podanie wraz z reklamami Według mnie nawet do kosza się nie nadaje to podanie... Brak słów wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha... @EDIT 5. W czym chciałbyś pomóc: w moderowaniu forum, zamykaniu różnych postów zapraszaniu osób pilnowaniem shout boxa itp.. zapraszaniem osób? Z tym się wiążą reklamy, których tu nie widzę 6. Dlaczego akurat ty: Ponieważ jestem zdeterminowany do pracy i pomocy innym myślę że mnie poznacie, każdy pomyśli "Dopiero co złożył przywitanie a już chce rangi" jednak uważam że skoro sieć się rozwija wymagania nie są konieczne. A także mało ludzi jest tak zdeterminowanych i chętnych nie przyszedłem tu tylko po "range" przyszedłem pomóc a także zostać na dłużej.Mam nadzieję że dacie mi szanse. Aby zostać na Owszem, poznamy Cię, gdy pobędziesz z Nami dłużej a nie 25 minut. Skoro tak uważasz to nie składaj podania Wymagania to podstawa. Skąd masz taką pewność? Nawet nas nie znasz My Ci mamy dać szanse? Może to My powinniśmy zobaczyć czy wgl zostaniesz z Nami? Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez FreeKill Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daj_browarka Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 IKSDE NA TAK! ! ! NA NIE! -wiek -konto! -staż -reklamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 To są jakieś żarty? Na NIE! -1 post na forum którym jest podanie -Staż. -Reklamy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Azed0 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Na NIE1 -Staż od niedawna to chyba te 5-7 dni a nie w ten sam dzień.. -reklamy -Kolory bolą oczy ;3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi