Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
MemMaster Edycja 3 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Finał Miss/Master zimy- Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Zamknięty] #5 Wywiad z Nicolcia

Marves

Recommended Posts

• Użytkownik∙

Witam wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym wywiadzie!

Dzisiaj naszym gościem będzie nasza redaktorka - @Nicolcia

Pytający - @Ar0n

Odpowiadająca - @Nicolcia

- Witam Cię bardzo serdecznie! Na samym początku powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz?

- No, więc na imię mam Nikola, liczę sobie 17 wiosen i pochodzę z województwa Mazowieckiego, a dokładniej centrum Warszawy.

- Warszawa, piękna stolica Polski, co możesz o niej powiedzieć? Mieszkasz tam od urodzenia, czy może przeprowadzka?

Mieszkam tam od urodzenia i uważam, że mam wielkie szczęście, że akurat w tym mieście miałam okazję się urodzić i żyć. Warszawa to jak najbardziej piękne miasto polecam jak najbardziej je odwiedzić i sobie pozwiedzać. ;) 

- Zazdroszczę Ci bardzo takiego szczęścia, a teraz powiedz nam coś więcej o sobie. Czym się interesujesz?

- Głównie interesuje się redakcją i modelingiem. Redakcją interesuję się już dosyć sporo czasu i można powiedzieć, że gdybym nie grała na forach cs'owych to bym zapewne to bym o nim nie wiedziała. Samo tworzenie tematów związanych z redakcją sprawia mi przyjemność i cieszę się widząc super opinię od niektórych, że podoba im się np gazetka albo wywiad. Modelingiem interesuje się ok. 5/6 lat. Możliwe, że zaczęło się od tego iż w TV zobaczyłam program "Top Model". Od razu mi się spodobało jak modelki/modele chodzą po tym wybiegu, jak są ubrani i oczywiście ich sesję zdjęciowe. Przy okazji dzięki temu zainteresowaniu zdobywam, że tak powiem "radość", że mogę się fajnie i ładnie ubrać. Inne zainteresowania to motoryzacja i gry komputerowe. W motoryzacji bardzo lubię ładne motory i samochody, a w grach komputerowych lubię najbardziej gry taktyczne, przygodowe itp.

- Jeżeli lubisz tak bardzo modeling to jaka modelka jest twoja ulubiona? A może model?

- Jeżeli chodzi o Polskich modeli to moja ulubiona modelka to Karolina Pisarek z "Top Model A jeżeli chodzi o modela to Mateusz Mill.

- Mówiłaś wcześniej, że interesujesz się już długi czas redakcją, czy masz plany na przyszłość co do tego?

- Redakcja jako real jest mało prawdopodobna bo uważam, że jako redaktorka nadawałabym się tylko do właśnie for cs'owych. Uważam, że gdybym była prezenterką wiadomości w TV to bym tak się zestresowała, że masakra może tego po mnie nie widać, ale uważam siebie za osobę, która nie jest pewna siebie. Jak na razie planuję skończyć liceum ogólnokształcące profilu biologiczno-chemicznego , napisać maturę, studiować medycynę i po studiach spróbować siebie jako lekarz.

- Bardzo dobre cele życiowe, mam nadzieję, że Ci się wszystko uda, ta jak chcesz. A właściwie to dlaczego medycyna, nie myślałaś o innej formie pomocy dla ludzi?

- Ja jestem osobą, która lubi pomagać osobom. Jako dziecko brzydziłam się krwi i sobie mówiłam, że nigdy nie zostanę lekarzem czy chociażby pielęgniarką jednak zainteresowanie wzrasta gdy wiesz, że w tym zawodzie możesz komuś uratować życie i ta osoba będzie ci za to wdzięczna do końca życia co samo na myśl tego daję super uczucie.

- Rozumiem, pomoc to bardzo ważna rzecz. Przejdźmy teraz do spraw bardziej sercowych. Masz swojego wybranka?

- Niestety nie mam swojego wybranka. Sama w końcu chciałabym mieć no, ale los mi Sam tak wybiera, że powinnam zostać sama. Wierze i mam nadzieję, że w końcu będę miała tego jedynego, który mnie pokocha i los nie sprawi tak, że mnie odrzuci od siebie.

- W takim razie jak według Ciebie powinien wyglądać i jakie cechy posiadać ideał mężczyzny?

- Moim zdaniem wygląd się nie liczy fakt fajnie by było mieć przystojnego chłopaka, ale by był taki który mnie szanował, nie wstydził by się mnie, spędzał jak najwięcej ze mną swojego czasu. Według mnie idealny mężczyzna powinien być odważny i by w jakiejś niebezpiecznej sytuacji umiał obronić swoją dziewczynę, powinien też być zrozumiały i miły, a przede wszystkim szanować swoją kobietę i nie tylko Ją, ale i wszystkich.

- Myślę, że dobrze opisane. Jakie jest twoje największe marzenie?

- Myślę, że moim największym marzeniem jest osiągnąć sukces w przyszłości. Bardzo boję się, że w dalszym życiu może mi nie pójść i możliwe, że mi się nie uda.

- Chciałabyś coś w sobie zmienić, jeśli tak to co by to dokładnie było?

- Jeżeli chodzi na tą chwilę to raczej nic bym nie chciała zmieniać w sobie, natomiast opiszę coś co wcześniej chciałam w sobie bardzo zmienić i mi się udało. Rzeczą, którą chciałam w sobie wcześniej zmienić jest mój charakter. Gdybym miała magiczną różdżkę i gdybym tą magiczną różdżką mogła cofnąć się w czasie i powiedzieć dawnej Nikoli co o niej myśli powiedziałabym, że jej nienawidzę. Naprawdę ja wcześniej byłam tak wredną osobą, że tego się nie da opisać, wyzywałam kogo popadnie i to w życiu realnym i internecie "cisnęłam" im po rodzinie, wyzywałam ich od najgorszych. Ja jestem wdzięczna jednej osobie, która pomogła mi się zmienić i gdyby nie ta osoba to bym dalej była wredna i wyzywała wszystkich. Jestem tej osobie bardzo wdzięczna i cieszę się z tej zmiany.

- Każdy chciałby coś w sobie zmienić, nikt przecież nie jest idealny. Jak to się stało, że znalazłaś się na strefie?

- Szczerze sama nie pamiętam. Pamiętam jedynie, że jedna osoba kazała mi nie przychodzić na tą sieć bo właściciel "je*** na kasę itp", ale ja zaryzykowałam i nie żałuję, jestem szczęśliwa, że tutaj jestem i poznałam tyle fantastycznych osób.

- Trochę śmieszna historia, lecz dobrze, że cały czas jesteś z nami. A powiedz nam, czy chciałabyś być kimś więcej na forum w przyszłości?

- Szczerze w przyszłości chciałabym zostać moderatorką, ale to jeszcze nie teraz. Myślę, że na tym stanowisku spisałabym się perfekcyjnie i sami gracze by tak uważali.

- Zawsze warto mieć jakieś cele, trzymam za Ciebie kciuki. Przejdźmy może teraz do trochę luźniejszych pytań. Lubisz gotować?

- Tak bardzo lubię gotowanie. Moją specjalnością w kuchni jest ciasto. Poza tym potrafię ugotować spaghetti, ziemniaczki z surówką i kotletem mielonym/schabowym i jak na razie to tyle. :P 

- Muzyka, to temat, który zawsze trzeba poruszyć, lubisz słuchać czegokolwiek?

- Bardzo lubię muzykę do tańczenia. Jedyny gatunek, który bardzo lubię to pop. Natomiast bardzo nie lubię rapu czy tam hip hop nie uderza w moje klimaty. :P 

- Masz jakiegoś ulubionego wykonawcę, który jak już wypuszcza, to zawsze wpada Ci to w ucho?

- Wykonawców mam bardzo dużo. Jeżeli chodzi o Polskich wykonawców to bardzo lubię wykonawcę z "C-BooL", a jeśli o zagranicznych chodzi to Ariana Grande.

- Podaj nam 3 utwory, które ostatnio wpadły Ci w ucho i mogłabyś nam polecić. :) 

- Myślę, że utwór, który jak najbardziej mogę polecić to C-BooL "Wonderland". Bardzo świetna nuta naprawdę polecam. Drugi utwór, który mogę polecić to MARUV&BOOSIN - Drunk groove mimo iż teledysk dziwny to uważam, że bit i głoś, który jest wykonywamy w tej piosence jest świetny. Trzeci utwór, który polecam to Clean Bandit & Demi Lovato - solo muzyka jak i głos przytulny dla ucha.

- Na pewno posłucham. A co powiesz na temat kina, oglądasz filmy?

- Niestety nie oglądam żadnych filmów. :/ 

- Okey. Powiedz nam teraz, czy lubisz może podróżować?

- Niestety nie Ja nie lubię wyjeżdżać gdzieś albo na jakieś wycieczki klasowe czy coś bo to mnie w ogóle nie interesuję.

- Niestety w tym miejscu nasz wywiad dobiega końca. Dziękuję Ci, za poświęcony czas i chęci udzielania mi go. Chciałabyś na koniec dodać coś od siebie, pozdrowić kogoś?

- Ja również bardzo dziękuje za ten wywiad. Chciałabym oczywiście pozdrowić wszystkich użytkowników forum i życzyć miłego dnia.

Dziękuję wszystkim za uwagę i pozdrawiam!

• Lubię to! 7
  • Użytkownik∙

Super!

• Lubię to! 4
  • Użytkownik

Wow, git :D 

Długo i ciekawie :D 

To co lubię najbardziej :D 

Ładny plusik poleci oczywiście :D 

• Lubię to! 1

329c5c67c0931.gif

• Użytkownik

Ciekawe odpowiedzi i zarazem długie +

• Lubię to! 1

giphy.gif

• Użytkownik∙

Bardzo fajnie się to czyta, wypowiedzi również ciekawe kawał dobrej roboty.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Widać, ze w wywiadzie *gadka się kleiła* ponieważ niedość ze wyczerpujące pytania to na dodatek i odpowiedzi. Długi, ciekawy wywiad który zasługuje na pochwale. Jak dla mnie bomba! :witaj:

• Lubię to! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

To fejk jest, ja bym jej nie wierzył w żadne słowo :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

Wywiad dosyć dobry 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

Aż sie miło czyta wywiad sam w sobie jest ciekawy :D

• Użytkowniczka

Jestem z was dumna! Bardzo dobry wywiad, czytałam go z przyjemnością :)

Polecam :)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]