Użytkownik odbytolog Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick z CS: Odbytolog admin: ----- serwer: only dd2#2 Data 01-04-2020 godz ok 23 15 opis: wchodze na serwer a tam banik na amx bans jest napisane ze nie jestem zbanowany wycinek z konsoli: Connecting to 145.239.236.14:27160... You have been banned from this server. (nic innego nie ma) EDIT!!! Problem rozwiązał się sam z siebie? Temat do zamknięcia Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez odbytolog Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Odepnij ruter kilka razy moze pomoze jak ci zmieni ip chyba ze stale masz. A odnośnie routera, również jak odepniesz odczekaj z 1 minute aby się zrestartował. @odbytolog Na twoim miejscu zgłosilbym sie do opiekuna serwera na ktorym masz bana...w consoli napewno widnieje jakie ip no i jaki nick gracza. Czesto zdarza sie tak ze jakis bot ze zmiennym ip wbije na twoje I jest ban. Edytuj posta czy pomogło i nie spamuj kolejnym. Odnośnik do komentarza
Użytkownik odbytolog Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 12 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: Odepnij ruter kilka razy moze pomoze jak ci zmieni ip chyba ze stale masz. A odnośnie routera, również jak odepniesz odczekaj z 1 minute aby się zrestartował. Tak tez zrobiłem, mam stałe ip, nic nie pomogło btw problem tylko na tym serwerze na kazdy inny normalnie moge wejsc Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewusekDBZ Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 NAWET 2 MINUTKI zależy jaki ruter nie które potrzebują 5 minutek PLEY czy inne zależy z czego masz Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewusekDBZ Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 1 minutę temu, odbytolog napisał: Tak tez zrobiłem, mam stałe ip, nic nie pomogło btw problem tylko na tym serwerze na kazdy inny normalnie moge wejsc to już muszą zadziałać UBETEAM może jakiś błąd gry i dało ci bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi