Użytkownik czaaje Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Twój nick: czaaje Nick oskarżonego: вєαѕт Powód skargi: Wyzwiska Opis sytuacji: Ogólnie sytuacja zaczęła się już pare dni temu, beast miał do mnie jakieś wąty, że mam według niego kupione godziny na dm, wyszedłem wtedy z serwera i napisałem mu na profilu, żeby "poszedł grać sobie dalej mmy" czy coś w ten deseń, odpowiedział mi, że "mainuje faceita", ja mu odpowiedziałem kilkoma XD i wrzucając link do jego profilu na faceit gdzie ma 600 elo. Na tym ta wymiana zdań na profilu się zakończyła. Potem przez 3-4 dni za każdym razem jak go widziałem na serwie to zaczepiałem go mówiąc "jak tam mainowanie faceita" czy "jak tam twoje 600 elo" ale nigdy go nie zwyzywałem przez voice chat. Dzisiaj gdy wszedłem na serwer, Beast z kimś rozmawiał o jakiś punktach, które ktoś mu zabrał, więc wtrąciłem się mówiąc "elo na faceit też ci zabrali beast, dlatego masz 600?" i wtedy zaczął mnie wyzywać, jak na filmie. Data i godzina zdarzenia: 2020.04.02 - 00:12:46 Miejsce zdarzenia: Serwer AWP only Dowody: https://youtu.be/TDtdGJ0hZjY (Nie słychać tego co mówiłem, bo mam zbindowane mówienie w grze pod inny klawisz niż push-to-talk w programie do nagrywania, ale myślę, że NoThing, który był wtedy na serwerze poświadczy, że nie wyzywałem Beasta w żaden sposób, jedyne wyzwiska, które mogły paść z mojej strony do niego były w komentarzach na profilu te 3-4 dni temu) Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czaaje Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) @Bociu piszę ten temat, żeby przychodząc na serwer na którym chcę sobie poćwiczyć nie być wyzywanym od pedałów, nie chciałbym też słyszeć, że mam być jebany w dupe czy nawet, że moje godziny w CSie są kupione na allegro, bo jak wchodzę o 12 rano 5 min po obudzeniu robię staty 20/17, a to wszystko słyszę od Beasta. Jeśli już, jako osoba starsza, to chyba powinenem oczekiwać szacunku, a nie rozumieć jakieś rzeczy. I jeśli naprawdę uważasz, że mówienie komuś "jak tam twoje elo na faceit" albo "jak tam mainowanie faceita" upoważnia kogoś do tego typu wyzwisk to życzę powodzenia w życiu. Tymbardziej, że wyzywajacy to admin serwera. No i tak jak mówisz, znasz Beasta, na tym mógłbyś skończyć swój niepotrzebny komentarz, PRZYNAJMNIEJ, moim zdaniem. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez czaaje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nothing1 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jako świadek tego zdarzenia uważam że tak jak i jedna tak i druga strona tego konfliktu nie są bez winy. Uważam ze Gracz o Nicku:Czaaje prowokował Admina:Besta przez co Beast zareagował tak jak zareagował. Ale patrząc na to z drugiej strony Beast dal się ponieść emocja i nie zachował się jak na Admina przystało . Ale uważam ze admin to tez człowiek i mogą ponieść go emocje tak jak w tej sytuacji. Sam w takiej sytuacji tez bym miał ciężko nie zareagować na takie dłuższe zaczepki kierowane w moja stronę. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jedno dnia byłem na serwerze i obserwowałem twoje zaczepki w jego stronę. Ogólnie nie były one obraźliwe bo słowa typu jak twoj faceit czy cos w tym stylu po osobie takiej jak np. Ja totalnie by spłynęły, bo wiem mniej wiecej na jakim gram poziomie. Ale jest tez druga grupa ludzi, którą takiej cos po prostu drażni. Beast jest jeszcze nie doświadczonym adminem i nie wie do końca jak się zachować w takiej sytuacji jak ktoś go bezmyślnie prowokuje. Jednak twierdze, że oboje jesteście w tej sytuacji winni. Beast jako admin za daleko sie posunął jednak jak koledzy wyzej napisali jest tylko człowiekiem. A ty jako starsza osoba piszesz, że nie masz winy, bo go tylko zaczepiałeś i skoro on jest młodszy to powinien mieć do Ciebie szacunek( troszkę XD ). Moim zdaniem jesteś zwykłym prowokatorem, który chciał tylko i wyłacznie zabłysnąć na forum, że tak sprowokował admina, że ten go zwyzywał. Piszesz o tym, że nie chcesz słyszeć, że twoje godziny są kupine na allegro, a myślisz, że Beast chce słyszeć, że jest słaby i ma tylko 600 elo na fc ? Według mnie nie ma drążyć tego tematu. Chciałem abyś wszedł z Beastem do mnie na tsa i wyjaśnił dokładnie sytuację, kiedy beast do Ciebie napisał to do teraz nie dostał odzewu. W dowodzie co prawda słychać to jak Beast cie obraża jednak sądzę, że jest to tylko wycinek rozmowy kompletnie wyciągniętej z konekstu... Pozdrawiam Dr3SiK 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Temat przerzucam do odpowiedniego działu. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi