Użytkownik krecik4321 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Siema, grając na waszym serwie zauważyłem, że bardzo często buguje się radar. Admin ciśnie, że cele, a ja nie widze kompletnie paki na radarze. No nie ma kompletnie, nic nie mruga nic nie widać. To samo z niektórymi graczami. Po prostu nie ma ich kropek na radarze. Następna kwestia. Często jest tak, że jak paka jest podłożona to ten 'iks' miga na radarze w całkiem innym miejscu. Przypuszczam, że to może być połączone. A ostatnia sprawa. Może rozważaliście dodanie pluginu na lepsze info po śmierci? https://amxx.pl/topic/163791-advanced-info-w-której-strefie-mapy-znajduje-się-gracz-kara-za-kampienie-na-respie/ Widziałem ten plugin na innym serwerze i całkiem spoko działał. Czasem nie ma czasu spojrzeć na czat (na którym de facto jest tak nawalone jakiś reklam i info o adminach), a tak to pokaże nam sie w hudzie jakies info, czy to o pace czy o graczach. Pozdrawiam, krecik Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Potwierdzam, problem występuje. Odnośnie pluginu, jestem na nie. Wg mnie jest to po prostu zbędne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik krecik4321 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Tak, z pluginem w sumie chodziło bardziej o taką alternatywę, jeśli się nie uda naprawić tych błędów z radarem itp. Bo tamtem plugin chyba ma opcje, żeby tylko info o pace dawał. Co by już znacznie poprawiło sytuację. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Sprawdzcie teraz Odnośnik do komentarza
Użytkownik krecik4321 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) chyba jest okej, ale przydałoby sie wyłączanie zegarka w hud tą samą komendą co /hud i statsmenu wam nie dziala hahah no i na srane na czacie i w hud tych wiadomosci tyle Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez krecik4321 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi