Użytkownik emeryt Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Twój nick: TZW EMERYT KLESZCZ Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/emeryt1337/ Nick admina banującego: Nie wiem Data i czas zdarzenia: 02.04.2020 Serwer: 1VS1 Arena - własciceil Yomuss Opis sytuacji: Wchodzę na serwer i okazuję się że jestem zbanowany za niewinność. Proszę o szybkię rozpatrzenie mojego zgłoszenia, gdyż chciałbym pograć na serwisie. Pozdrawiam Wycinek z konsoli: ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Youmuus nie mogę jego bana znaleźć w soursbansie. @emeryt fajnie jakbyś podał jeszcze godzine. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 3 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 http://youmuusweb.xaa.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=:520829330&advType=steam Dostałeś bana permanentnego od @D3$iK za obrazę admina na serwerze AWP. Ban został nadany 20 marca 2020. @D3$iK Proszę o wyjaśnienie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Youmuus jak wspomniałeś ban został nadany na serwerze awp nie 1v1. Ale skoro muszę Ci wyjaśnić za co to tak: dość często zwracałem mu uwagę ze ma się wyrażać do administracji w sposób jaki to robił pewnego dnia powiedział kilka słów za dużo i poleciał Perm. A widziałem go później na arenach wiec nie wiem w czym problem. Ja mu perma na 1v1 nie dawałem. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 3 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @D3$iK Wszystkie serwery, które są na strefieskilla są podpięte pod jednego bansa więc jak dostanie bana na AWP to ban jest na wszystkich serwerach CS:GO. Najwidoczniej musiałeś go wcześniej widzieć jeszcze przed nadaniem bana, albo grał na innym koncie. ale mniejsza o to. Ban permanentny za obrazę/kulturę jest zdecydowanie zbyt surową karą. Gracz otrzymuje ub. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi