Użytkownik∙ Marves Posted August 11, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 11, 2018 (edited) Witam serdecznie zaczynamy serie pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się nasz moderator @Relax.. Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi: Użytkownik nr. 1: Uważam, że jest to spoko gość troszkę z nim pisałam i jest naprawdę fajny, jest niekonfliktowy i uważam go za super chłopaka. Użytkownik nr. 2: Relax to jest gość lubię go jest często na serwerze jak i na forum myślę że nikt nie ma z nim żadnych spin, udziela się na czatboxie jak i w innych tematach dotyczących naszego forum. Użytkownik nr. 3: Jest to osoba która nie owija w bawełnę. A tak inaczej to miły, sympatyczny, dojrzały oraz kompetentny. Użytkownik nr. 4: Pozytywny chłopaczyna, aż tryska energia. Zachowuje się jak parówka i nią jest. Zero skilla, choć niby coś mu tam wychodzi na mixach, lecz sadze ze gra na boty. Nie lubi przegrywać i mieć słabych statów, lecz musi się przyzwyczaić do tego, bo jest już taki los owego użytkownika. Użytkownik nr. 5: Fajna mordka jest. Na dd2 lamus hehe Użytkownik nr. 6: Wiki jest jedną z moim najlepszych mordeczek. Szanuję pozdrawiam i gorąco polecam Użytkownik nr. 7: Wiktor spoko kolega, prawie zawsze pomoże jeśli ma taką możliwość. A tak ogólnie "Śmietnik". Użytkownik nr. 8: Solidny, rzetelny super gość. Nie ma co tu dużo mówić. Jako admin zachowuje sie wzorowo, a jako UBT dobrze wykonuje swoja prace. Użytkownik nr. 9: Dobry chłopczyk trochę zamula, ale spoko morda Użytkownik nr. 10: W porządku dzieciak, jeden z nielicznych ogarniętych na tym forum jak i na serwerze. Można z nim pogadać. Ma chłopaczyna dystans do siebie. Poza tym chodzą słuchy że Relax jest bi, mi wysyła buziaczki, potem Nikoli, można by zbadać ten top. Kolejne "Pod ostrzałem" ukaże się, gdy zbiorę odpowiednią liczbę odpowiedzi na temat drugiej osoby, którą chcę wziąć pod celownik. Dziękuję za zainteresowanie tematem i udzielenie odpowiedzi. Edited August 22, 2018 by DyLu 3 Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 11, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 11, 2018 Dzięki wszystkim za odpowiedzi nie sądziłem, że taka opinia o mnie na forum krąży jeszcze raz dziękuje. @Ar0n Tobie również dziękuje za kawał dobrej roboty Jeszcze raz dziękuje wszystkim za odpowiedzi aż miło się robi człowiekowi. 2 Link to comment
Użytkownik∙ drimo Posted August 11, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 11, 2018 Jest git. +1 [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 11, 2018 Użytkownik Share Posted August 11, 2018 Haha git + lecii Link to comment
Recommended Posts