Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #4 Relax.

Marves

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam serdecznie zaczynamy serie pt. "Pod ostrzałem"

Dziś na celowniku znalazł się nasz moderator @Relax.. Zapytałem kilku osób co sądzą na jego

temat i oto ich odpowiedzi: 

Użytkownik nr. 1: Uważam, że jest to spoko gość troszkę z nim pisałam i jest naprawdę fajny, jest niekonfliktowy i uważam go za super chłopaka. 

Użytkownik nr. 2: Relax to jest gość lubię go jest często na serwerze jak i na forum myślę że nikt nie ma z nim żadnych spin, udziela się na czatboxie jak i w innych tematach dotyczących naszego forum. :D 

Użytkownik nr. 3:  Jest to osoba która nie owija w bawełnę. A tak inaczej to miły, sympatyczny, dojrzały oraz kompetentny. :)

Użytkownik nr. 4: Pozytywny chłopaczyna, aż tryska energia. Zachowuje się jak parówka i nią jest. Zero skilla, choć niby coś mu tam wychodzi na mixach, lecz sadze ze gra na boty. Nie lubi przegrywać i mieć słabych statów, lecz musi się przyzwyczaić do tego, bo jest już taki los owego użytkownika. :D

Użytkownik nr. 5: Fajna mordka jest. Na dd2 lamus hehe :) 

Użytkownik nr. 6: Wiki jest jedną z moim najlepszych mordeczek. Szanuję pozdrawiam i gorąco polecam ;)

Użytkownik nr. 7: Wiktor spoko kolega, prawie zawsze pomoże jeśli ma taką możliwość. A tak ogólnie  "Śmietnik".

Użytkownik nr. 8: Solidny, rzetelny super gość. Nie ma co tu dużo mówić. Jako admin zachowuje sie wzorowo, a jako UBT dobrze wykonuje swoja prace. 

Użytkownik nr. 9: Dobry chłopczyk trochę zamula, ale spoko morda :D

Użytkownik nr. 10: W porządku dzieciak, jeden z nielicznych ogarniętych na tym forum jak i na serwerze. Można z nim pogadać. Ma chłopaczyna dystans do siebie. Poza tym chodzą słuchy że Relax jest bi, mi wysyła buziaczki, potem Nikoli, można by zbadać ten top. :trol2: 

Kolejne "Pod ostrzałem" ukaże się, gdy zbiorę odpowiednią liczbę odpowiedzi na temat drugiej osoby, którą chcę wziąć pod celownik. 

Dziękuję za zainteresowanie tematem i udzielenie odpowiedzi. 

Edytowane przez DyLu
  • Lubię to! 3
  • Użytkownik∙

Dzięki wszystkim za odpowiedzi nie sądziłem, że taka opinia o mnie na forum krąży jeszcze raz dziękuje. @Ar0n Tobie również dziękuje za kawał dobrej roboty :) Jeszcze raz dziękuje wszystkim za odpowiedzi aż miło się robi człowiekowi.

• Lubię to! 2
  • Marves zmienił(a) tytuł na Pod Ostrzałem #4 Relax.
  • Marves zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]