Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga.

dontstopfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Carolina Herrera
Nick oskarżonego: Jagielon
IP/SID oskarżonego: posiadacie
Data i czas zdarzenia:  02/04/2020
Powód skargi:  Koleszka chyba nie dorosl do admina, albo wgl do zycia
Opis sytuacji: 

Kiedys zwrocilem mu uwage ze uzywa vipa w srodku rundy, z awp zmienia na m4 czy ak i szyderczo wysmial ale na to nie mam dowodow wiec essa. Teraz mu napisalem na u@ ze jeden gracz to robi to mi sie zapytal gdzie to mam napisane wiec mu wytlumaczylem taryfikator banow tak jak ksiega ulicy mowi jasno ze:

Wykorzystywanie VIP/SVIP --> Kick / Ban do 30min (Po kupnie broni na Respie, a później zmiana broni, z VIP/SVIP, w trakcie trwania rundy)

Cos tam mowil ze nie ma tego w regulaminie i tym podobne i zebym nie szpanowal. Powiedzialem ze to on jest administratorem i powienien wiedziec a ja nie szpanuje tylko mu pomagam jezeli nie ogarnia swojej posady oraz stwierdzilem ze uzywa flag tylko dla swojej korzysci. Chyba tego dobrze nie przyjal bo sie posypalo troche nie milych slow gdzie moim zdaniem po 1. powinien znac ten taryfikator na pamiec jezeli tak dlugo jest adminem, po 2. chyba troche za nerwowy na te posade jak juz mowilem nie uzylem zadnego wulgaryzmu w jego kierunku.

Dla jasnosci nie pisze tej skargi bo mnie to zabolalo bo bez jaj, tylko za glupie kozaczenie nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni myslac ze ma sie flagi to mu sie nie ukroci. Z reszta to nie pierwszy admin ktory naduzywa flag na swoja korzysc,

ale co ja moge wiedziec, swojego zycia nie ogarnalem xDDD

BTW Ostatni screenshot jest z paru dni temu tak o sobie przy okazji zrobilem.

/edit

Co z tego ze KOLESZKA latal na aimie, to nie usprawiedliwia Cie do takiego slownictwa.

No skoro tak bardzo chcesz zebym pokazal co ja pisalem hmmm wyzsza ranga moze sprawdzic sobie logi i mi nie wmawiaj ze cos obrazliwego napisalem xD nie nie zabolalo mnie to co pisales bo jestes internetowym pionkiem ktory nie ma wplywu na moje zycie codzienne takze przelecialo to przeze mnie. Tylko pokazuje Twoje nerwowe zachowanie i nie logiczne podejscie do swojej posady.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

ss1.thumb.jpg.d757bfd999daef23d8cd92dd2029bf19.jpgss2.thumb.jpg.e37ae6f756946dbde2077442a863f70e.jpgss3.thumb.jpg.58818a987d81bf3c5ca1adbe6a6010ad.jpgss1.thumb.jpg.d757bfd999daef23d8cd92dd2029bf19.jpgss3.thumb.jpg.58818a987d81bf3c5ca1adbe6a6010ad.jpgss4.thumb.jpg.71f08915642549eecbada3c1aefb8ea7.jpg

Edytowane przez dontstopfo
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

"Powód skargi:  Koleszka chyba nie dorosl do admina, albo wgl do zycia"     koleżka jak już * "kumaty ziomku"

nie wierze że jesteś kolejnym gościem który piszczy z powodu że ktoś ma długo   admina  i powie swoje znajdzie się taki co parę dni i szuka rozgłosu. Ostatni screen jest wiadomością do gościa który był odpalony i miał aimbota stąd ta wiadomość  także tutaj nie rób ze mnie nie wiadomo kogo bo Ci na starcie nie pykło szkoda. Co chwile wysylasz wiadomości że jestem nie wiadomo kim ciągłe prowokacje  zaczynasz irytować więc Ci jasno mówię złóż podanie i nie będziesz miał problemów ze sobą że ktoś ma a Ty nie. Wiele nie miłych słów ?  Jak ty nazywasz obrazą to co widnieje na screenach to jesteś mega smutny haha xD na nic dowodów nie masz oprócz wiadomości MOICH a gdzie są twoje ? nie widzimy co bylo pisane przez Ciebie za bardzo także najpierw zastanów się co piszesz a potem ogarnij czy wypada pisać skargę bo trochę emocji i zaczynasz sie gotować.    Admin też człowiek swoje zdanie ma.  Next time będą screeny jak ty ładnie się odzywasz i okaże się kto miał racje :) 5   

• 2 tygodnie później...
  • Skowron

Witam. 

Wraz z @shinga zapoznaliśmy się ze skargą. @Jagiellon to jest kolejna skarga na Ciebie. Kolejny raz zachowujesz się wulgarnie wobec graczy. Co więcej takie zachowanie nie przystoi administratorowi serwera. Dodatkowo nie znasz chyba taryfikatora, co też wpływa na minus. Całą skargę przyjmujemy i przedstawimy @Trivor.

Natomiast @dontstopfo dobrze admin napisał że przedstawiłeś tylko wypowiedzi jego samego. Następnym razem pisząc skargę przedstaw również swoje wypowiedzi, bo być może Ty też nimi prowokowałeś. I @Jagiellon też zrób ss następnym razem na swoja obronę. 

Pozdrawiam.

• Dzięki 1

sygnatura Strefa.jpg

• Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

• 3 miesiące temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]