Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] Serwera

lewusekDBZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siemka widzę że nie ma takiego serwera jak Zombi Room u was i myślę że może to być spoko pomysł do zrobienia takiego serwera będą na pewno dużo osób chętnych oraz graczy na serwie a co wy o tym sądzicie są rożni gracze oraz rang jak Vip do skinów i w ogóle na takich serwerach jak Zombi Room widzę nawet do 60 graczy grałem nie na jednym takim serwerze nawet i na Rumuńskich ,Węgierskich,Polskich  czy innych i myślę że może to być dobry pomysł z chęcią się tym zajmę a co wy o tym sądzicie ????

myślę że to jest nie potrzebne ponieważ "Zombi" nie będą miały szans nawet z 1000 hp ponieważ zazwyczaj TT to "Zombi" a CT musi uciekać/bronić się gdy taki CT weźmie negeva powiedzmy 5 CT z negevami to zombi nie mają szans.

• Użytkownik∙

Jestem na nie takie serwery nie mają grywalności wogule i trzeba je dobrze rozkręci a ciężko się rozkręca te serwery

• Użytkownik

nie zgodzę się z wami z tego powodu że mam serwer i dużo razy wygrywa TT czyli zombi a co do małej grywalnośći też się nie zgodzę bo dużo osób gra na takich serwerach i sądzę że tutaj też będą grać 

• Premium
Premium

Jeżeli serwer będzie dobrze postawiony i nie znudzi Ci się to w kilka dnia a sam serwer będzie grywalny przez graczy to wtedy jestem jak najbardziej za.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony
W dniu 3.04.2020 o 10:44, lewusekDBZ napisał:

nie zgodzę się z wami z tego powodu że mam serwer i dużo razy wygrywa TT czyli zombi a co do małej grywalnośći też się nie zgodzę bo dużo osób gra na takich serwerach i sądzę że tutaj też będą grać 

Jeśli postawisz taki serwer czemu nie

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]