Użytkownik lewusekDBZ Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Siemka widzę że nie ma takiego serwera jak Zombi Room u was i myślę że może to być spoko pomysł do zrobienia takiego serwera będą na pewno dużo osób chętnych oraz graczy na serwie a co wy o tym sądzicie są rożni gracze oraz rang jak Vip do skinów i w ogóle na takich serwerach jak Zombi Room widzę nawet do 60 graczy grałem nie na jednym takim serwerze nawet i na Rumuńskich ,Węgierskich,Polskich czy innych i myślę że może to być dobry pomysł z chęcią się tym zajmę a co wy o tym sądzicie ???? Odnośnik do komentarza
Użytkownik 91ms Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 myślę że to jest nie potrzebne ponieważ "Zombi" nie będą miały szans nawet z 1000 hp ponieważ zazwyczaj TT to "Zombi" a CT musi uciekać/bronić się gdy taki CT weźmie negeva powiedzmy 5 CT z negevami to zombi nie mają szans. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jestem na nie takie serwery nie mają grywalności wogule i trzeba je dobrze rozkręci a ciężko się rozkręca te serwery Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewusekDBZ Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 nie zgodzę się z wami z tego powodu że mam serwer i dużo razy wygrywa TT czyli zombi a co do małej grywalnośći też się nie zgodzę bo dużo osób gra na takich serwerach i sądzę że tutaj też będą grać Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jeżeli serwer będzie dobrze postawiony i nie znudzi Ci się to w kilka dnia a sam serwer będzie grywalny przez graczy to wtedy jestem jak najbardziej za. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 W dniu 3.04.2020 o 10:44, lewusekDBZ napisał: nie zgodzę się z wami z tego powodu że mam serwer i dużo razy wygrywa TT czyli zombi a co do małej grywalnośći też się nie zgodzę bo dużo osób gra na takich serwerach i sądzę że tutaj też będą grać Jeśli postawisz taki serwer czemu nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi