Użytkownik Makaron.ex Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Nick: Makaron.ex Wiek: 20 Steam ID : https://steamcommunity.com/profiles/76561198818699026/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Makaron.ex/54.38.142.181:30035/ Mikrofon [Tak/Nie]: TAK Wiedza o sourcemodzie: 5/10 '' kwestia przypomnienia '' Coś o sobie : Nazywam się Patryk, mam 20 lat, interesuję się piłką nożną oraz samochodami. Wolny czas poświęcam serwerowi. Doświadczenie myślę, że 1,8kh zobowiązuje do przynajmniej podstawowego doświadczenia. Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Myślę że w teraźniejszej sytuacji jaka jest na świece spokojnie 4h+ ewentualny powrót do pracy skrócił by czas do 3h. Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: TAK Pozdrawiam Makaron 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tym3k_tymek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Makaron.exe powinien być adminem. 1.jest fair 2.pomocny 3.uczciwy 4.jest aktywny w godzinach porannych gdzie brakuje wtedy pomocy Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez tym3k_tymek Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 + aktywny + kulturka + wiek +/- sm +/- gt Na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Danko Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Makaron spoko ziomek na admina tez sie nadaje moim zdaiem i jest atywny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Duża cześć osób z serwera myślę, że Cię kojarzy jednak jesteś z nami na sieci nie spełna tydzień. Chociaż w ciągu tego tygodnia masz przegrane chyba najwiecej czasu na serwerze, twierdze, że musisz jeszcze trochę z nami pograć, aby uzyskać posadę admina. Wszystkie powody wyżej wypisała @Klaudiaa jednak dorzucę jeszcze coś od siebie: - konto na forum -gt + mocny zawodnik Niestety ale na razie jestem na NIE. Pograj z nami jeszcze i wtedy złóż podanie. Pozdrawiam Dr3SiK ? 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi