Użytkownik Buzka34 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Twój nick: Bogdan Boner :-) Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199018642362/ Nick admina banującego: Console Data i czas zdarzenia: Serwer: 00:42 Opis sytuacji: Grałem dostałem bana za wh, ogólnie to nudne te wasze banowanie mnie co kilka dni. Wycinek z konsoli: "You have been banned from this server..." Link do sbans http://youmuusweb.xaa.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:529188317&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @KatowADRE- Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @KatowADRE- masz zamiar się tutaj wypowiedzieć? Niech Admin który go tak cały czas banuje niech go rozpisze .... Odnośnik do komentarza
Użytkownik KatowADRE- Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Tak , mam zamiar się wypowiedzieć oraz dodam dla Ciebie taka notatkę. Bo już wspominałem w innym temacie dodając informacje. "Nie ma mnie od pon do piątku - z powodu delegacji" weekendy jestem dostępny na forum oraz na serwerze. Turdno jest zerknąć do starych tematów? I nie mam pretensji o to, ale prosiłbym o zrozumiałość. A co do admina, który banował, to nie rozpisał demka w przeciągu 48 godzin.. Więc proszę o odbanowanie gracza wyżej. Ponieważ do dnia dzisiejszego nie dostałem rozpiski z materiałem dowodowym. Ps: A następnym razem kolego, jeżeli ktoś Cię zbanuje to napisz który z adminów to zrobił. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ja osobiście nie wiedziałem o twojej delegacji możesz podrzucić jakiegoś linka gdzie taka informacja się znajduje, bo najwidoczniej umknęło mi to i tego nie widziałem. Wracam z pracy o 18 postaram się mniej więcej 20po ciebie odbanować. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi