Użytkownik Smoczydlo Posted August 11, 2018 Użytkownik Share Posted August 11, 2018 (edited) Imię: Adam Wiek: 25 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Poniewaz milo mi sie gra na waszych serwerach. Jestem bardzo ogarnietym graczem i z wielka checia przyloze sie do utrzymania nalezytego stanu waszej serwerowni. Na serwerze jestem jakos od ok. miesiaca. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak prawie rok na Pochylnia.pl Znajomość amxx i panelu (0-10): Znam musze sobie tylko przpomniec 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Nie, poniewaz jest uwazam ze jestem bardzo pozadanym graczem na serwerowniach. Coś o sobie: Jestem pilkarzem recznym ktory niestety zakonczyl szybko kariere (2 razy zerwane wiezadlo krzyzowe) obecnie dalej uprawiam sport ale to juz nie to co bylo, uwielbiam gotowac , pracuje na 2 zmiany ranne od 5.30 do 14.30 i popoludniowki od 13.30 do 22.00. a tak po za tym to.. jak wszyscy lubie ladne dziewczyny Nie cwaniacze, nie wywyzszam sie, sumiennie wykonuje zlecone mi obowiazki. Prosze o pozytywne rozpatrzenie moje zgloszenia. Dziekuje. Edited August 11, 2018 by Smoczydlo Link to comment
Użytkownik kacper. Posted August 11, 2018 Użytkownik Share Posted August 11, 2018 Na nie -Aktywność na forum to podstawa konto pod podanie -Bez składki -Amxx Link to comment
Użytkownik∙ hk. Posted August 11, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 11, 2018 Nie. - Nie znam Cię, - Aktywność, - Podanie nie przekonuje. Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 11, 2018 Użytkownik Share Posted August 11, 2018 Na nie -nieznany -aktywność na forum -składka Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 11, 2018 Użytkownik Share Posted August 11, 2018 Na nie -Konto pod podanie -Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Nie, poniewaz jest uwazam ze jestem bardzo pozadanym graczem na serwerowniach. - Mógłbyś napisać po polsku? -.- Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 11, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 11, 2018 Na nie: - staż - składka tu się uśmiałem "nie, ponieważ jestem zbyt pożądanym graczem na serwerowniach" wcale się nie wywyższasz nic a nic, - konto pod podanie, Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 11, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 11, 2018 Nie -konto pod podanie - składka.( xD) -staż Link to comment
cannabis 0101 Posted August 11, 2018 cannabis Share Posted August 11, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts