Użytkownik boy in louis vuitton Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Siema Skoro już planuję zostać tutaj na dłużej to pasuję przywitać się i powiedzieć coś o sobie. A więc, Mam na imię Mariusz, ukończyłem 18 rok życia, chodzę do Technikum Budowlanego ( 2 klasa ), mieszkam w Małopolsce w można powiedzieć "dużym" mieście. Interesuję się głównie muzyką, kiedyś sportem ale od dwóch lat już nie trenuje więc i moje zainteresowanie poszło w dal. Lubię czasem przeczytać jakąś fajną książkę czy artykuł o sprawach bieżących, kocham seriale ( zagraniczne te polskie to takie 2/10 ). W CS'a gram już 8 lat, a na waszą sieć trafiłem dzięki NetaO (Geralt z Rivii ) - szukałem jakiegoś serwera ffa i on mówi żebym wbił, no i zostałem. Staram się zawsze być bezstronny i obiektywny, lubię się kłócić lecz tylko wtedy gdy kłótnia ma sens. Mam nadzieję że zostanę ciepło przez was przyjemny i zostanę na długi czas z wami. Pozdrawiam chłopaki w luji witon Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik SenT Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 No i siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Witamy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Hi ;) Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Yo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mroczny Aka Kocur Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik Damianeek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Siema ? wpadnij na serwer Mirage csgo! Pozdrawiam: DamQ Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez Damianeek Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 yo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Użytkownik przywitany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi