Zasłużony szynka Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Siemka, postanowiłem dzisiaj odpalić 1.6 żeby pograć sobie na naszych serwerach, gdy odpalilem gre przez steam moja rozdziałka z 800x600 zrobiła się drastycznie MNIEJSZA, gdy próbowałem wejść na serwer to po sekundzie wywalało mnie na pulpit, obstawiam że to wina tak małej rozdziałki, czy ktoś z was wie jak to naprawić? Z góry dzięki za pomoc Spójność plików jak i ponowne pobranie gry NIE DZIAŁA Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jeżeli to steam to sobie wejdź tam we właściwości i w parametrach startowych wpisz to: - width X (określa roździelczość ekranu, zamiast X napisz np. 1024) - hight X (określa roździelczość ekranu, zamiast X napisz np. 768) Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi