Użytkownik Rustic Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Hejka zauważyłem, że w dziale zareklamuj swoja siec jest kilka takich samych reklam w tym samym dniu tak wiec wnoszę propozycje ustawienia regulaminu co do tego działu, jak i również ustawienia czarnej listy. Mam przygotowaną czarną listę sieci, które nie mają takich działów, a co do regulaminu // Reklamowanie tej samej sieci raz na 7 dni. Wiem, Wiem moderatorzy wtedy będą mieli co robić, ale myślę, że przydałoby się coś takiego, bo irytują mnie reklamy, które są wstawiane kilka razy dziennie (tej samej sieci). Co do czarnej listy jeżeli propozycja zostanie przyjęta podeśle w miarę aktualną listę takich sieci do odpowiedniego organu np. Shizo. Krótki regulamin, jak i czarna lista może być połączona w całość i wrzucona właśnie do tego działu (przypięta). 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dawaj czarną listę na PW, sam o tym myślałem. Reklamowanie jednej sieci damy raz na 3 dni, bo tydzień to za długo. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi