Użytkownik∙ hk. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nick: hk. Wiek: 20, prawie 21. Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Od dłuższego czasu przymierzałem i starałem się aby ją uzyskać, lecz wolałem poprawić trochę aktywność od ostatniej przerwy. Jak widać nawet dobrze mi to poszło. Stażem jak i jak i aktywnością chyba nie grzeszę. Na dość spory okres czasu mam zamiaru czasu tutaj zostać i nigdzie się nie wybieram, więc nie uwolnicie się ode mnie. Wymagania: • 300+ postów - Można odhaczyć. • 200+ reputacji - Można odhaczyć. • Staż na forum przynajmniej 6+ miesięcy - Również można odhaczyć. • Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji - Tutaj już nie mnie oceniać. • 9 aktywnych dni na forum - Można odhaczyć. • Bezkonfliktowość - Myśle, ze również można odhaczyć. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Obecnie masz rangę moderatora to stały bywalec jest Ci zbędny (Jak kiedyś nie będziesz posiadał takiej wysokiej rangi to wtedy napisz podanie na stałego bywalca) 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi