Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Karolajn esp + triggerek

RANDOM

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Karolajn :^^

2. DD2 #1 18:19 de_dust2

3. ID: # 7 "Karolajn :^^" 2875 STEAM_0:0:442911816  88 11:55   17    0

Nawet screena zrobiłem, żeby nie było niedomówień :D  https://www64.zippyshare.com/v/koMaWLL2/file.html

4. Demko: https://www64.zippyshare.com/v/HZZtiVDG/file.html hltv też sprawdzę, bo gdy wszedłem na serwer miała staty 88:7 i miałem takie no co jest kurwa Oślepłem, czy ki chuj...

Pow

12:44 - Wyjście z lekkim wcelowaniem w enemy i bania jak na triggerku, polecam zwolnić sobie tą akcję na 1/2

12:54 - Przeskok celownika na głowę takie malutki jakby na dużym wygładzeniu do aim'a takie +/- ale chyba bardziej się tu czepiam niż to jest akcja spalona

13:01 - Przeskok celownika :D 

13:29 - może się czepiam ale po zabiciu celownik i tak skoczył na głowe upadającego enemy dziwna akcja doprawdy, ale raczej fart niż spalone

19:49 - Modelowe wyjście :D 

20:01 hola hola idzie wcelowana idealnie w enemy - a potem dla krycia jakieś debilne machnięcie celownikiem w stronę A w momencie gdy już widziała enemy xDDD 

Te jej wyjścia bez info idealnie wcelowanej w enemy są ciekawę :D 

Zaraz Hltv jeszcze dopiszę xD 

HLTV: http://749431.hltv3.pukawka.pl/hltv-2004081757-de_dust2-1586361420-1586362680.zip

0:37 - 0:38 Nie widzi bani a trafia w nią bez problemu XDDDD Czemu nie strzeliła w 0:35 ? widać lekkie przesuwanie się celownika w stronę głowy w 0:35 ale ani jednego strzału trigger only head ? :D Akcja dziwnie wygląda na prawdę...

1:44 - 1:49 Czy nie jest to zbyt piękne by było prawdziwe ?

1:54 - albo machnęła myszką albo przeskok celownika takie +/- według mnie hltv nie należy zbytnio ufać...

2:20 ta pierwsza bania moim zdaniem Triggerek jak malowany..

3:22 Nie wygląda to naturalnie...

4:45 - 4:52 Niezła z niej mucha plujka co pestkami pluję xD 

5:02 - 5:05 triggerek przy ostatnim strzale zanim kula zabiła enemy ona już leci celownikiem w stronę A xD + 5:02 wychodzi idealnie wcelowana w głowę jednego z enemy, wiem wiem słychać, ale taki zbieg okoliczności to trochę dziwne zjawisko biorąc pod uwagę akcje z POWa

5:47 - To ruch myszki albo przeskok, szkoda, że wcześniej nie wpadłem nagrać demka teraz mielibyśmy pewność co to było...

9:03 - 9:04 Wygląda to jak przeskok celownika, ale wygląda bo pewności nie mam

9:53 - 9:54 Nie można było usłycheć, że tam stanął bo kroki zagłuszył wybuch granata, a ona wyszła pewnie wcelowana w niego...

10:36 - wychodzi idealnie wcelowana w typa z AWP akurat jego nie było słychać xDDDD strzały z lewej strony a ta wcelowana w biedaka z awp którego kroków ani strzałów nie mogła usłyszeć xDDD Doprecyzuje, wcześniej 10:34 słychać awp, ale skąd pewność, że nie zmienił pozycji, w dodatku ja bym się tam nie pchał ze wzglęu na to, że słychać strzały z ak bardziej na lewo od AWP 

reszta akcji znajduje się na moim POW'ie 

Moim zdaniem na demkach widać na pewno jakieś esp zwłaszcza na powie, ale i na hltv było kilka takich akcji. Tak +/- aima bo w niektórycz momentach widać przeskoki, nie jakieś olbrzymie, bo to pewnie hpp a po tych baniach widać, że setty w 90 % bardzo solidne i trudno się do czegoś przyczepić. Co do triggerka myślę, że ma nastawiony na po dwa strzały bo prawie w ogóle nie zabija pestkami tylko podwójnymi seriami, myslę iż używa go na zasadzie on/off według własnego "widzi mi mi się"

@GENERAL ALADEEN

@iksiu

Ostateczny werdykt zostawiam wam chłopaki :P;) 

@karonNie masz prawa się tu wypowiadać ;) to po pierwsze. Po drugie nie potrzebujemy wypowiedzi osób z bandy kolesiostwa przyjaciół smajliego i innych wielce czystych graczy cs'a 1.6 xD Na poziomie settów :D 

I nie zwracaj się do mnie takimi tekstami "wyjdz z piwnicy" tak to sobie mów do swoich koleżków na swoim poziomie chłopczyku ;) 

Demko oceniają UBT bo oni są od tego, a nie jakiś smarkacz, który chce bronić koleżanki...

• Lubię to! 4
  • Ha ha 5
  • Wow! 2
  • Użytkownik∙

Dowód 1. Demo1 / de_dust2: DEMO
Rozpiska POV: Poniżej.

• 12;44 | Ach.. też wychylam na długą na model jeśli długa wchodzą, a stzrały są normalne b-
  • 12;54 | To niezły przeskok na głowę, jak tam nic nie ma, a po za tym (wygładzanie AIM) b-
  • 13;01 | Rzeczywiście przeskoków 7 Bogów, żart jakiś?b-
  • 13;29 | Nie rozumiem, gdzie masz te swoje śmieszne przeskoki? b-
  • 13;58 | Konfiguracja haxów "powiedziałby Izak" b-
  • 15;02 | b-
  • 15;30 | Prawie jak ESP, szkoda że no! Mniejsza b-
  • 16;00 | Nie wiem czemu nie dałeś owej akcji, jakby dla Ciebie bardziej ona by była wspomagana? b-
  • 16;14 | Movenent Szwecja b-
  • 16;26 | O kurczę Trigger nie strzelił ups b-
  • 17;20 | b-
  • 19;49 | No tak wychylając na długą po skoku jej movement (drewno), w tych skokach, to rzeczywiście "macha celownikiem na BS-A" dla krycia, bez sens Twojej logiki.. b-

Dowód 2. Demo2 / de_dust2:
Rozpiska dema HLTV: DEMO

• 00;35 | Szukać przeskoków i jakiś nie takich akcji na HLTV, ach.. wielcy zbawiciele powiedzą, nie zasłaniaj się HLTV widać wszystko, w sumie widać, bo jak ktoś ma oczy to widać, ale na tej akcji, to albo deagl był off magazynek plus te ściny na 0/25s, to szkoda czasu w ogóle oceniać owe demo, już po tej akcji. Jak ma to tak wyglądać.
  • 01;15 | b-
  • 01;19 | b-
  • 01;44-52 | b- (norma?)
  • 01;54 | b- (norma, zwykły ruch?)
  • 02;20-29 | b- (norma, cała akcja)
  • 02;34-37 | b-
  • 03;22 | b-
  • 04;45-52 | b-
  • 05;02-05 | b- (norma, bo nie wiem jak wy, ale Ja również wychylam na wysokość głowy, a wychylając haha.. Anarchie widzi przeciwników, to co ma robić się patrzeć czy jak?)
  • 05;36-40 | b-
  • 05;44-50 | b- (norma, a gdzie Ty widzisz tutaj przeskok na którym przeciwniku? Nie rozumiem)
  • 06;33 | b-
  • 06;58-07;06 | b- (norma, ależ piękna akcja)
  • 07;16 | b-
  • 08;54-09;06 | b- (norma, a ruch na TT "spaw" byłby podejrzany, lecz nie mam pewności co do tego)
  • 09;43-48 | b-
  • 09;54 | b- (Granat zagłuszył i nie mogła wiedzieć, że tam stoi, taki k.. jesteś znawca i wielki Gracz widzący nic, a czemu, bo właśnie tak akcja pokazuję jak widzisz ludzi/Graczy "spalonych podobno", w czasie 09;48 - Gracz o nicku "Kreska strzela do Karoliny, z deagl", a co za tym idzie szybko pomyśleć, to gra AWP lub sam deagl", wychodząc, z Anarchii jasne, że zabiję tego pierwszego co strzelał do niej przed Anarchią, bo owy model, z prawej strony jej nie widział, a więc strzelanie, z deagl Gracza "kreska" spowodował, to że 100% wiedział, że będzie na nią on czekał lub ucieknie, a wychodząc, z Anarchii w takiej pozycji zawsze się wychodzi)
  • 10;36 | b- (Nie rozumiem tej akcji, w takim czasie jak ją podałeś, bez kitu no nie i tyle, wychyla Anarchie i ginie?)

Werdykt Demo1: Jest Czyste, brak podejrzanych akcji, ale jak Ty tam gdzieś widzisz ESP, to ja nie wiem jakie okulary 3D miałeś gdy to oglądałeś. Druga sprawa, to jest FFA oraz dust2, a na tej mapie gra się całe życie, a co za tym idzie? Mając celownik na wysokości głowy wychylając jakąś pozycję nie znaczy, że ktoś gra na "wspomagaczach", dużo słychać i widać, a sprecyzuję Twoją wypowiedź kolego @RANDOM: HPP, o którym mówisz, a możliwe, że ma takie funkcję, ale również myszki mają funkcję przycisków na 1-2-3 strzały, to znaczy, że strzelasz normalnie lub 2 pociskami jak to robi właśnie Karolina lub też nawet w M4 mając serie 3 pocisków. Ogólnie poćwicz.
Jeśli chodzi, o drugie demo również czyste, a szkoda, że łapiecie AIM'a ruchy myszką na HLTV, ale nawet na takim HLTV nie ma "spalonych, dziwnych akcji".

Chciałem dodać, że jak ktoś robi u Trivorka potworka na serwerach po 100 fragów nie znaczy, że tylu zabił jeśli za głowę ma się 3 fragi do tabeli 30 głów Wariacie i masz 90 fragów, a licząc jeszcze wszystkie asysty, to nawet byli Wariaci co 200 dobijali prawie że..

• Werdykt taki, iż // Czyste jest Demo1 oraz Demo2.
  • Za pozwoleniem wypowiedzi, w owym temacie W@ sieci. Proszę nie usuwać wypowiedzi.. Poproszono Mnie, a więc wypowiedzi i rozpiska dziękuję za uwagę.
  • Super 1
  • Ha ha 3
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Stały Bywalec

12:44 - trigger +b
13:01 - minimalny przeskok, szejki +b
13:29 - obok modelu, a głowa i tak wpada +b
15:02 - celownik obok, głowa siada. psilent? +b
16:00 - przeskok, celownik się gubi +b
19:49-20:01 - gdzie strzały a gdzie głowa +b

hltv nawet nie patrze/spalona

Edytowane przez iksiu
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik

Demko Pov

12:44 - +b triggerbot
13:01 - +b Przeskok celownika
13:29 - +b obok modelu/headshot wpada dopiero jak model upada
15:02 - +b  headshota to ja tu nie widzę/Aim robi swoje
15:29 - 15:31 - +b przeskok+esp
16:00 - +b przeskok aim się gubi widząc 2 modele
19:49 - 20:01 - +b triggerbot+esp

Hltv nie ma sensu oglądać/gracz spalony.

• Lubię to! 4
  • Super 2
  • Ha ha 3
  • Wow! 3

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• szynka odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Cziter zbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]