Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Karolajn esp + triggerek

RANDOM

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Karolajn :^^

2. DD2 #1 18:19 de_dust2

3. ID: # 7 "Karolajn :^^" 2875 STEAM_0:0:442911816  88 11:55   17    0

Nawet screena zrobiłem, żeby nie było niedomówień :D  https://www64.zippyshare.com/v/koMaWLL2/file.html

4. Demko: https://www64.zippyshare.com/v/HZZtiVDG/file.html hltv też sprawdzę, bo gdy wszedłem na serwer miała staty 88:7 i miałem takie no co jest kurwa Oślepłem, czy ki chuj...

Pow

12:44 - Wyjście z lekkim wcelowaniem w enemy i bania jak na triggerku, polecam zwolnić sobie tą akcję na 1/2

12:54 - Przeskok celownika na głowę takie malutki jakby na dużym wygładzeniu do aim'a takie +/- ale chyba bardziej się tu czepiam niż to jest akcja spalona

13:01 - Przeskok celownika :D 

13:29 - może się czepiam ale po zabiciu celownik i tak skoczył na głowe upadającego enemy dziwna akcja doprawdy, ale raczej fart niż spalone

19:49 - Modelowe wyjście :D 

20:01 hola hola idzie wcelowana idealnie w enemy - a potem dla krycia jakieś debilne machnięcie celownikiem w stronę A w momencie gdy już widziała enemy xDDD 

Te jej wyjścia bez info idealnie wcelowanej w enemy są ciekawę :D 

Zaraz Hltv jeszcze dopiszę xD 

HLTV: http://749431.hltv3.pukawka.pl/hltv-2004081757-de_dust2-1586361420-1586362680.zip

0:37 - 0:38 Nie widzi bani a trafia w nią bez problemu XDDDD Czemu nie strzeliła w 0:35 ? widać lekkie przesuwanie się celownika w stronę głowy w 0:35 ale ani jednego strzału trigger only head ? :D Akcja dziwnie wygląda na prawdę...

1:44 - 1:49 Czy nie jest to zbyt piękne by było prawdziwe ?

1:54 - albo machnęła myszką albo przeskok celownika takie +/- według mnie hltv nie należy zbytnio ufać...

2:20 ta pierwsza bania moim zdaniem Triggerek jak malowany..

3:22 Nie wygląda to naturalnie...

4:45 - 4:52 Niezła z niej mucha plujka co pestkami pluję xD 

5:02 - 5:05 triggerek przy ostatnim strzale zanim kula zabiła enemy ona już leci celownikiem w stronę A xD + 5:02 wychodzi idealnie wcelowana w głowę jednego z enemy, wiem wiem słychać, ale taki zbieg okoliczności to trochę dziwne zjawisko biorąc pod uwagę akcje z POWa

5:47 - To ruch myszki albo przeskok, szkoda, że wcześniej nie wpadłem nagrać demka teraz mielibyśmy pewność co to było...

9:03 - 9:04 Wygląda to jak przeskok celownika, ale wygląda bo pewności nie mam

9:53 - 9:54 Nie można było usłycheć, że tam stanął bo kroki zagłuszył wybuch granata, a ona wyszła pewnie wcelowana w niego...

10:36 - wychodzi idealnie wcelowana w typa z AWP akurat jego nie było słychać xDDDD strzały z lewej strony a ta wcelowana w biedaka z awp którego kroków ani strzałów nie mogła usłyszeć xDDD Doprecyzuje, wcześniej 10:34 słychać awp, ale skąd pewność, że nie zmienił pozycji, w dodatku ja bym się tam nie pchał ze wzglęu na to, że słychać strzały z ak bardziej na lewo od AWP 

reszta akcji znajduje się na moim POW'ie 

Moim zdaniem na demkach widać na pewno jakieś esp zwłaszcza na powie, ale i na hltv było kilka takich akcji. Tak +/- aima bo w niektórycz momentach widać przeskoki, nie jakieś olbrzymie, bo to pewnie hpp a po tych baniach widać, że setty w 90 % bardzo solidne i trudno się do czegoś przyczepić. Co do triggerka myślę, że ma nastawiony na po dwa strzały bo prawie w ogóle nie zabija pestkami tylko podwójnymi seriami, myslę iż używa go na zasadzie on/off według własnego "widzi mi mi się"

@GENERAL ALADEEN

@iksiu

Ostateczny werdykt zostawiam wam chłopaki :P;) 

@karonNie masz prawa się tu wypowiadać ;) to po pierwsze. Po drugie nie potrzebujemy wypowiedzi osób z bandy kolesiostwa przyjaciół smajliego i innych wielce czystych graczy cs'a 1.6 xD Na poziomie settów :D 

I nie zwracaj się do mnie takimi tekstami "wyjdz z piwnicy" tak to sobie mów do swoich koleżków na swoim poziomie chłopczyku ;) 

Demko oceniają UBT bo oni są od tego, a nie jakiś smarkacz, który chce bronić koleżanki...

• Lubię to! 4
  • Ha ha 5
  • Wow! 2
  • Użytkownik∙

Dowód 1. Demo1 / de_dust2: DEMO
Rozpiska POV: Poniżej.

• 12;44 | Ach.. też wychylam na długą na model jeśli długa wchodzą, a stzrały są normalne b-
  • 12;54 | To niezły przeskok na głowę, jak tam nic nie ma, a po za tym (wygładzanie AIM) b-
  • 13;01 | Rzeczywiście przeskoków 7 Bogów, żart jakiś?b-
  • 13;29 | Nie rozumiem, gdzie masz te swoje śmieszne przeskoki? b-
  • 13;58 | Konfiguracja haxów "powiedziałby Izak" b-
  • 15;02 | b-
  • 15;30 | Prawie jak ESP, szkoda że no! Mniejsza b-
  • 16;00 | Nie wiem czemu nie dałeś owej akcji, jakby dla Ciebie bardziej ona by była wspomagana? b-
  • 16;14 | Movenent Szwecja b-
  • 16;26 | O kurczę Trigger nie strzelił ups b-
  • 17;20 | b-
  • 19;49 | No tak wychylając na długą po skoku jej movement (drewno), w tych skokach, to rzeczywiście "macha celownikiem na BS-A" dla krycia, bez sens Twojej logiki.. b-

Dowód 2. Demo2 / de_dust2:
Rozpiska dema HLTV: DEMO

• 00;35 | Szukać przeskoków i jakiś nie takich akcji na HLTV, ach.. wielcy zbawiciele powiedzą, nie zasłaniaj się HLTV widać wszystko, w sumie widać, bo jak ktoś ma oczy to widać, ale na tej akcji, to albo deagl był off magazynek plus te ściny na 0/25s, to szkoda czasu w ogóle oceniać owe demo, już po tej akcji. Jak ma to tak wyglądać.
  • 01;15 | b-
  • 01;19 | b-
  • 01;44-52 | b- (norma?)
  • 01;54 | b- (norma, zwykły ruch?)
  • 02;20-29 | b- (norma, cała akcja)
  • 02;34-37 | b-
  • 03;22 | b-
  • 04;45-52 | b-
  • 05;02-05 | b- (norma, bo nie wiem jak wy, ale Ja również wychylam na wysokość głowy, a wychylając haha.. Anarchie widzi przeciwników, to co ma robić się patrzeć czy jak?)
  • 05;36-40 | b-
  • 05;44-50 | b- (norma, a gdzie Ty widzisz tutaj przeskok na którym przeciwniku? Nie rozumiem)
  • 06;33 | b-
  • 06;58-07;06 | b- (norma, ależ piękna akcja)
  • 07;16 | b-
  • 08;54-09;06 | b- (norma, a ruch na TT "spaw" byłby podejrzany, lecz nie mam pewności co do tego)
  • 09;43-48 | b-
  • 09;54 | b- (Granat zagłuszył i nie mogła wiedzieć, że tam stoi, taki k.. jesteś znawca i wielki Gracz widzący nic, a czemu, bo właśnie tak akcja pokazuję jak widzisz ludzi/Graczy "spalonych podobno", w czasie 09;48 - Gracz o nicku "Kreska strzela do Karoliny, z deagl", a co za tym idzie szybko pomyśleć, to gra AWP lub sam deagl", wychodząc, z Anarchii jasne, że zabiję tego pierwszego co strzelał do niej przed Anarchią, bo owy model, z prawej strony jej nie widział, a więc strzelanie, z deagl Gracza "kreska" spowodował, to że 100% wiedział, że będzie na nią on czekał lub ucieknie, a wychodząc, z Anarchii w takiej pozycji zawsze się wychodzi)
  • 10;36 | b- (Nie rozumiem tej akcji, w takim czasie jak ją podałeś, bez kitu no nie i tyle, wychyla Anarchie i ginie?)

Werdykt Demo1: Jest Czyste, brak podejrzanych akcji, ale jak Ty tam gdzieś widzisz ESP, to ja nie wiem jakie okulary 3D miałeś gdy to oglądałeś. Druga sprawa, to jest FFA oraz dust2, a na tej mapie gra się całe życie, a co za tym idzie? Mając celownik na wysokości głowy wychylając jakąś pozycję nie znaczy, że ktoś gra na "wspomagaczach", dużo słychać i widać, a sprecyzuję Twoją wypowiedź kolego @RANDOM: HPP, o którym mówisz, a możliwe, że ma takie funkcję, ale również myszki mają funkcję przycisków na 1-2-3 strzały, to znaczy, że strzelasz normalnie lub 2 pociskami jak to robi właśnie Karolina lub też nawet w M4 mając serie 3 pocisków. Ogólnie poćwicz.
Jeśli chodzi, o drugie demo również czyste, a szkoda, że łapiecie AIM'a ruchy myszką na HLTV, ale nawet na takim HLTV nie ma "spalonych, dziwnych akcji".

Chciałem dodać, że jak ktoś robi u Trivorka potworka na serwerach po 100 fragów nie znaczy, że tylu zabił jeśli za głowę ma się 3 fragi do tabeli 30 głów Wariacie i masz 90 fragów, a licząc jeszcze wszystkie asysty, to nawet byli Wariaci co 200 dobijali prawie że..

• Werdykt taki, iż // Czyste jest Demo1 oraz Demo2.
  • Za pozwoleniem wypowiedzi, w owym temacie W@ sieci. Proszę nie usuwać wypowiedzi.. Poproszono Mnie, a więc wypowiedzi i rozpiska dziękuję za uwagę.
  • Super 1
  • Ha ha 3
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Stały Bywalec

12:44 - trigger +b
13:01 - minimalny przeskok, szejki +b
13:29 - obok modelu, a głowa i tak wpada +b
15:02 - celownik obok, głowa siada. psilent? +b
16:00 - przeskok, celownik się gubi +b
19:49-20:01 - gdzie strzały a gdzie głowa +b

hltv nawet nie patrze/spalona

Edytowane przez iksiu
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik

Demko Pov

12:44 - +b triggerbot
13:01 - +b Przeskok celownika
13:29 - +b obok modelu/headshot wpada dopiero jak model upada
15:02 - +b  headshota to ja tu nie widzę/Aim robi swoje
15:29 - 15:31 - +b przeskok+esp
16:00 - +b przeskok aim się gubi widząc 2 modele
19:49 - 20:01 - +b triggerbot+esp

Hltv nie ma sensu oglądać/gracz spalony.

• Lubię to! 4
  • Super 2
  • Ha ha 3
  • Wow! 3

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• szynka odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Cziter zbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]