Użytkownik∙ RANDOM Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 1. Karolajn :^^ 2. DD2 #1 18:19 de_dust2 3. ID: # 7 "Karolajn :^^" 2875 STEAM_0:0:442911816 88 11:55 17 0 Nawet screena zrobiłem, żeby nie było niedomówień https://www64.zippyshare.com/v/koMaWLL2/file.html 4. Demko: https://www64.zippyshare.com/v/HZZtiVDG/file.html hltv też sprawdzę, bo gdy wszedłem na serwer miała staty 88:7 i miałem takie no co jest kurwa Oślepłem, czy ki chuj... Pow 12:44 - Wyjście z lekkim wcelowaniem w enemy i bania jak na triggerku, polecam zwolnić sobie tą akcję na 1/2 12:54 - Przeskok celownika na głowę takie malutki jakby na dużym wygładzeniu do aim'a takie +/- ale chyba bardziej się tu czepiam niż to jest akcja spalona 13:01 - Przeskok celownika 13:29 - może się czepiam ale po zabiciu celownik i tak skoczył na głowe upadającego enemy dziwna akcja doprawdy, ale raczej fart niż spalone 19:49 - Modelowe wyjście 20:01 hola hola idzie wcelowana idealnie w enemy - a potem dla krycia jakieś debilne machnięcie celownikiem w stronę A w momencie gdy już widziała enemy xDDD Te jej wyjścia bez info idealnie wcelowanej w enemy są ciekawę Zaraz Hltv jeszcze dopiszę HLTV: http://749431.hltv3.pukawka.pl/hltv-2004081757-de_dust2-1586361420-1586362680.zip 0:37 - 0:38 Nie widzi bani a trafia w nią bez problemu XDDDD Czemu nie strzeliła w 0:35 ? widać lekkie przesuwanie się celownika w stronę głowy w 0:35 ale ani jednego strzału trigger only head ? Akcja dziwnie wygląda na prawdę... 1:44 - 1:49 Czy nie jest to zbyt piękne by było prawdziwe ? 1:54 - albo machnęła myszką albo przeskok celownika takie +/- według mnie hltv nie należy zbytnio ufać... 2:20 ta pierwsza bania moim zdaniem Triggerek jak malowany.. 3:22 Nie wygląda to naturalnie... 4:45 - 4:52 Niezła z niej mucha plujka co pestkami pluję 5:02 - 5:05 triggerek przy ostatnim strzale zanim kula zabiła enemy ona już leci celownikiem w stronę A + 5:02 wychodzi idealnie wcelowana w głowę jednego z enemy, wiem wiem słychać, ale taki zbieg okoliczności to trochę dziwne zjawisko biorąc pod uwagę akcje z POWa 5:47 - To ruch myszki albo przeskok, szkoda, że wcześniej nie wpadłem nagrać demka teraz mielibyśmy pewność co to było... 9:03 - 9:04 Wygląda to jak przeskok celownika, ale wygląda bo pewności nie mam 9:53 - 9:54 Nie można było usłycheć, że tam stanął bo kroki zagłuszył wybuch granata, a ona wyszła pewnie wcelowana w niego... 10:36 - wychodzi idealnie wcelowana w typa z AWP akurat jego nie było słychać xDDDD strzały z lewej strony a ta wcelowana w biedaka z awp którego kroków ani strzałów nie mogła usłyszeć xDDD Doprecyzuje, wcześniej 10:34 słychać awp, ale skąd pewność, że nie zmienił pozycji, w dodatku ja bym się tam nie pchał ze wzglęu na to, że słychać strzały z ak bardziej na lewo od AWP reszta akcji znajduje się na moim POW'ie Moim zdaniem na demkach widać na pewno jakieś esp zwłaszcza na powie, ale i na hltv było kilka takich akcji. Tak +/- aima bo w niektórycz momentach widać przeskoki, nie jakieś olbrzymie, bo to pewnie hpp a po tych baniach widać, że setty w 90 % bardzo solidne i trudno się do czegoś przyczepić. Co do triggerka myślę, że ma nastawiony na po dwa strzały bo prawie w ogóle nie zabija pestkami tylko podwójnymi seriami, myslę iż używa go na zasadzie on/off według własnego "widzi mi mi się" @GENERAL ALADEEN @iksiu Ostateczny werdykt zostawiam wam chłopaki @karonNie masz prawa się tu wypowiadać to po pierwsze. Po drugie nie potrzebujemy wypowiedzi osób z bandy kolesiostwa przyjaciół smajliego i innych wielce czystych graczy cs'a 1.6 Na poziomie settów I nie zwracaj się do mnie takimi tekstami "wyjdz z piwnicy" tak to sobie mów do swoich koleżków na swoim poziomie chłopczyku Demko oceniają UBT bo oni są od tego, a nie jakiś smarkacz, który chce bronić koleżanki... 4 5 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dowód 1. Demo1 / de_dust2: DEMO Rozpiska POV: Poniżej. 12;44 | Ach.. też wychylam na długą na model jeśli długa wchodzą, a stzrały są normalne b- 12;54 | To niezły przeskok na głowę, jak tam nic nie ma, a po za tym (wygładzanie AIM) b- 13;01 | Rzeczywiście przeskoków 7 Bogów, żart jakiś?b- 13;29 | Nie rozumiem, gdzie masz te swoje śmieszne przeskoki? b- 13;58 | Konfiguracja haxów "powiedziałby Izak" b- 15;02 | b- 15;30 | Prawie jak ESP, szkoda że no! Mniejsza b- 16;00 | Nie wiem czemu nie dałeś owej akcji, jakby dla Ciebie bardziej ona by była wspomagana? b- 16;14 | Movenent Szwecja b- 16;26 | O kurczę Trigger nie strzelił ups b- 17;20 | b- 19;49 | No tak wychylając na długą po skoku jej movement (drewno), w tych skokach, to rzeczywiście "macha celownikiem na BS-A" dla krycia, bez sens Twojej logiki.. b- Dowód 2. Demo2 / de_dust2: Rozpiska dema HLTV: DEMO 00;35 | Szukać przeskoków i jakiś nie takich akcji na HLTV, ach.. wielcy zbawiciele powiedzą, nie zasłaniaj się HLTV widać wszystko, w sumie widać, bo jak ktoś ma oczy to widać, ale na tej akcji, to albo deagl był off magazynek plus te ściny na 0/25s, to szkoda czasu w ogóle oceniać owe demo, już po tej akcji. Jak ma to tak wyglądać. 01;15 | b- 01;19 | b- 01;44-52 | b- (norma?) 01;54 | b- (norma, zwykły ruch?) 02;20-29 | b- (norma, cała akcja) 02;34-37 | b- 03;22 | b- 04;45-52 | b- 05;02-05 | b- (norma, bo nie wiem jak wy, ale Ja również wychylam na wysokość głowy, a wychylając haha.. Anarchie widzi przeciwników, to co ma robić się patrzeć czy jak?) 05;36-40 | b- 05;44-50 | b- (norma, a gdzie Ty widzisz tutaj przeskok na którym przeciwniku? Nie rozumiem) 06;33 | b- 06;58-07;06 | b- (norma, ależ piękna akcja) 07;16 | b- 08;54-09;06 | b- (norma, a ruch na TT "spaw" byłby podejrzany, lecz nie mam pewności co do tego) 09;43-48 | b- 09;54 | b- (Granat zagłuszył i nie mogła wiedzieć, że tam stoi, taki k.. jesteś znawca i wielki Gracz widzący nic, a czemu, bo właśnie tak akcja pokazuję jak widzisz ludzi/Graczy "spalonych podobno", w czasie 09;48 - Gracz o nicku "Kreska strzela do Karoliny, z deagl", a co za tym idzie szybko pomyśleć, to gra AWP lub sam deagl", wychodząc, z Anarchii jasne, że zabiję tego pierwszego co strzelał do niej przed Anarchią, bo owy model, z prawej strony jej nie widział, a więc strzelanie, z deagl Gracza "kreska" spowodował, to że 100% wiedział, że będzie na nią on czekał lub ucieknie, a wychodząc, z Anarchii w takiej pozycji zawsze się wychodzi) 10;36 | b- (Nie rozumiem tej akcji, w takim czasie jak ją podałeś, bez kitu no nie i tyle, wychyla Anarchie i ginie?) Werdykt Demo1: Jest Czyste, brak podejrzanych akcji, ale jak Ty tam gdzieś widzisz ESP, to ja nie wiem jakie okulary 3D miałeś gdy to oglądałeś. Druga sprawa, to jest FFA oraz dust2, a na tej mapie gra się całe życie, a co za tym idzie? Mając celownik na wysokości głowy wychylając jakąś pozycję nie znaczy, że ktoś gra na "wspomagaczach", dużo słychać i widać, a sprecyzuję Twoją wypowiedź kolego @RANDOM: HPP, o którym mówisz, a możliwe, że ma takie funkcję, ale również myszki mają funkcję przycisków na 1-2-3 strzały, to znaczy, że strzelasz normalnie lub 2 pociskami jak to robi właśnie Karolina lub też nawet w M4 mając serie 3 pocisków. Ogólnie poćwicz. Jeśli chodzi, o drugie demo również czyste, a szkoda, że łapiecie AIM'a ruchy myszką na HLTV, ale nawet na takim HLTV nie ma "spalonych, dziwnych akcji". Chciałem dodać, że jak ktoś robi u Trivorka potworka na serwerach po 100 fragów nie znaczy, że tylu zabił jeśli za głowę ma się 3 fragi do tabeli 30 głów Wariacie i masz 90 fragów, a licząc jeszcze wszystkie asysty, to nawet byli Wariaci co 200 dobijali prawie że.. Werdykt taki, iż // Czyste jest Demo1 oraz Demo2. Za pozwoleniem wypowiedzi, w owym temacie W@ sieci. Proszę nie usuwać wypowiedzi.. Poproszono Mnie, a więc wypowiedzi i rozpiska dziękuję za uwagę. 1 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) 12:44 - trigger +b 13:01 - minimalny przeskok, szejki +b 13:29 - obok modelu, a głowa i tak wpada +b 15:02 - celownik obok, głowa siada. psilent? +b 16:00 - przeskok, celownik się gubi +b 19:49-20:01 - gdzie strzały a gdzie głowa +b hltv nawet nie patrze/spalona Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez iksiu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Demko Pov 12:44 - +b triggerbot 13:01 - +b Przeskok celownika 13:29 - +b obok modelu/headshot wpada dopiero jak model upada 15:02 - +b headshota to ja tu nie widzę/Aim robi swoje 15:29 - 15:31 - +b przeskok+esp 16:00 - +b przeskok aim się gubi widząc 2 modele 19:49 - 20:01 - +b triggerbot+esp Hltv nie ma sensu oglądać/gracz spalony. 4 2 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Otwieram ponownie temat na prośbę @Karolinka `, proszę o rozpisanie demka przez resztę UBT. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Cziter zbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi