Użytkownik∙ hk. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nick z CS: hk. Admin banujący: AC Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: Teraz. Opis sytuacji: Przedwczoraj grałem sobie na spokojnie na tym nicku, później doszły te lagi, pół serwera wyszło w tym i ja. Następnego dnia pod wieczór wchodzę na nasze serwery. Wszedłem na #2, chwile pograłem i się ogarnalem, ze to nie #1. Od razu wyszedłem i przełączyłem na #1. Ku mojemu zdziwieniu gdy wszedłem na serwer ni skąd ni zowąd zostałem wywalony przez wykrycie pliku *Leis*. Dzisiaj chciałem sprawdzić to samo, więc wszedłem na #1 ale pod innym nickiem, wszystko pięknie, ładnie. Po 2 minutach wychodzę, zmieniam nick na swój czyli *hk.*, wszedłem z powrotem na serwer i znowu z tego samego powodu mnie wywaliło. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie moge wejść w bansa. Wycinek bana z konsoli: Jeszcze dołączam zdjęcie, gdzie wszedłem na innym nicku przed wywaleniem na tym normalnym. @Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Problem ustał, zamykam temat Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi