Użytkownik Ricardo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick z CS: Ricardo Admin banujący: DarkoV Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] (de_dust2) Data zdarzenia: 08:04:2020 - 16:11:34 Opis sytuacji: moim zdaniem nie stało się nic szczególnego za co mógłbym dostać perma, po prostu sobie grałem, byłem pierwszy na mapie i to ze statami chyba 30:10 , gram tam już od kilku dni na steamie, nie dostałem żadnych screenów, przeszukałem całego kompa, nigdy nie grałem na haxach, Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12801 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ricardo [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 175464257 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.30.16.165 ' [AMXBans] ============================================== Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Ricardo 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 @DarkoV proszę o rozpisanie demka, masz 24h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ricardo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 spoko, nie zależy mi na grze na waszym serwie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Gracz otrzymuje UB. Brak zainteresowania/rozpiski admina banującego. @Dusia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi