Użytkownik frosn1 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nick: FrosN Nick oskarżonego: Mateuszeeek Powód Skargi: Zostałem bezpodstawnie oskarżony o używanie czitów i zbanowany na tydzień. Ponadto moja wina nie została mi udowodniona. Admin nie zrobił mi ssów, nie nakręcił demka. Opis sytuacji: 9.04.2020 o 00:20:11 grałem na serwie, gdzie większość osób mnie zna/kojarzy. Podczas rundki zabiłem 3 osoby w tym admina. Jak widać jego duma została urażona i postanowił pokazać kto ma na serwerze władze i jednocześnie brak kompetencji. Zostałem zbanowany na tydzień za rzekome używanie czitów. Nie zrobił mi żadnych ssów, brak demka ( tak jak napisałem w powodzie skargi) . Stara zasada mówi: " Jeśli kogoś oskarżasz, daj mu możliwość obrony" , w tym wypadku nie została zastosowana. Dostałem bana na tydzień za czity, dlaczego nie na zawsze? Data i godzina zdarzenia: 9.04.2020 o 00:20:11 Miejsce zdarzenia: [FFA] StrefaSkilla.pl [Steam Slot | Losowanie SVIP | Skiny SVIP | Anty-AFK | Kill-Assist | Steam V.I Dowody: Dowodem jest AMXBAN oraz brak ssów, brak demka, brak możliwości udowodnienia swojej niewinności Coś od siebie: Proszę o to bym został sprawiedliwie potraktowany. Jednocześnie proszę o ukaranie niekompetentnego admina, by następnym razem nie dochodziło do tak kuriozalnych sytuacji. Załączam AMXban Szczegóły bana NickFrosN SteamIDSTEAM_0:1:30624467 SteamCommunity ID76561198021514663 Adres IPUkryty Typ BanaSteamID Powód BanaCheater Wykonano09.04.2020 - 00:20:11 Długość Bana1 Tydzień (10080 Minut(y)) Wygasa16.04.2020 - 00:20:11 (6 Dni 9 Godzin(y) 49 Minut(y) pozostało) Zbanowny przezMateuszeeek SteamID AdminaUkryty Zbanowany na[FFA] StrefaSkilla.pl [Steam Slot | Losowanie SVIP | Skiny SVIP | Anty-AFK | Kill-Assist | Steam V.I Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Admin nie ma obowiązku zrobienia ci ssów. Zapraszam do działu odwołaj się od bana https://strefaskilla.pl/forum/37-odwołaj-się-od-bana/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi