Użytkownik frosn1 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nick: FrosN Admin banujący: Mateuszeeek Serwer: [FFA] StrefaSkilla.pl [Steam Slot | Losowanie SVIP | Skiny SVIP | Anty-AFK | Kill-Assist | Steam V.I Data zdarzenia: 09.04.2020 - 00:20:11 Opis sytuacji: 9.04.2020 o 00:20:11 grałem na serwie, gdzie większość osób mnie zna/kojarzy. Podczas rundki zabiłem 3 osoby w tym admina. Jak widać jego duma została urażona i postanowił pokazać kto ma na serwerze władze i jednocześnie brak kompetencji. Zostałem zbanowany na tydzień za rzekome używanie czitów. Nie zrobił mi żadnych ssów, brak demka ( tak jak napisałem w powodzie skargi) . Stara zasada mówi: " Jeśli kogoś oskarżasz, daj mu możliwość obrony" , w tym wypadku nie została zastosowana. Dostałem bana na tydzień za czity, dlaczego nie na zawsze? Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12870 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Cheater' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:30624467' [AMXBans] Twoje IP: '89.64.31.45' [AMXBans] =============================================== 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 @Mateuszeeek proszę rozpisać demko, masz 24h. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik frosn1 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak mam to zrobic? Oprócz braku kompetencji mógłbyś okazać się ksztą życzliwości. Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez frosn1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 @Geralt z Rivii udziel kilku wskazówek nowemu adminowi. • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi