Użytkownik∙ RANDOM Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. DarkoV 2. DD2 #1 około 16:50 de_dust2 3. ID: # 4 "DarkoV" 4470 STEAM_0:1:508506634 33 10:52 45 0 4. Dwa demka POW https://www57.zippyshare.com/v/uT3GUYuX/file.html 4:38 gdy wszedł na enemy przeskoczyło na bramę, potem w stronę głowy XD 5:30 - Przeskok celownika w stronę enemy stojącego za skrzynią 5:49 - triggerek sam strzela, co ? Nikt normalny nie pestkuje to enemy którego nie widzi 7:23 - Dziwne strzały z przeskokiema za ścianą jest enemy I nawet dam screena zaraz przeskok na małej odległości ale jest w... 7:24 - wychyla wcelowany w enemy Polecam akcje na wh obejrzeć widać, że stoi za ścianą a w 7:30 widać, że leżą tam zwłoki enemy tą akcje można nazwać nieudaną próbą wyczekania na enemy o którym nie miał prawa wiedzieć AIM go na początku na niego nakierował, a on jak idiota zamiast to zlekceważyć chciał jeszcze wyczekać aż wyjdzie tak, żeby go było widać Na końcu demka jeszcze mi dał kicka za spectra Zesrał się, że go nagrywam... I drugi pow: https://www57.zippyshare.com/v/8gtesbrQ/file.html 18:26 - Wcelowanie w enemy takie +/- bo słychać tam gdzieś AWP dobra się trochę pomyliłem, akcja czysta 18:37 Wcelowanie tego pana już nie miał prawa widzieć ani słyszeć a info nie było Wcelował się już wychodząc z okna, w tym momencie nie było widać famasa wystającego 18:33 Już na niego patrzył 19:14 Te fleshe są od swoich więc on ich nie miał Daję ta akcje, żeby go nikt za to nie spalił, z pova trudno wywnioskować, od kogo one były jednakże sprawdzałem na hltv i leciały z tyłu od swoich 19:28 - Rcs ? Celownik jest u góry ale przy full auto z ak powinien zmieniać pozycję z 20 razy a tu jest u góry i wszystkie kule idealnie pod nim 19:55 - Fejk shot, a może przeskok w stronę enemy który jest właśnie w górnym oczywiście, że przeskok jak w poprzednim demku Chyba jakiś aim z opengla To nawet nie wygląda jak setty Tylko zwykły gówniany aim @DarkoVdemko oceni ubt, a nie rozhisteryzowany 15 latek, co stara się siebie bronić na siłę A na jednym nagraniu było widać jak piszesz, że polecasz vermiliona na fov 1, a to było gdy zszedłeś na spectra mogę Ci to wstawić, chcesz ? To dziwne, że podczas strzału pestką ruszasz myszką w stronę w enemy których nie masz prawa widzieć. Bierz tego swojego vermilionka z fovem 1 bez smootha i się wynieś już, bo jestem pewny, że dostaniesz za to bana. Każdy powie Ci to samo co ja, nawet koledzy z kolesiostwa mimo iż na forum Ci tego nie przyznają, to na prywatnych Cię pewnie wyśmieją, za tak chujowe setty... A 5:49 to go chyba widziałeś przez ścianę, gubisz się w tym co piszesz B) Ten drugi pow trochę mi nie wyszedł, ale jest jedną akcja moim zdaniem spalona. W pierwsze jest dużo ciekawsze Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez RANDOM 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 05:30- to był ruch myszka XDD -B 05:49- SERIO? widziałem go i strzeliłem lol -b 7:23 _ normlany ruch myszka XD -b 7:24 - nie wcelowany w enemy tylko wychylałem do piachu b- 18:26 - kurde no bez jaj kto rozpisuje takie lanowe akcje XDD chyba normalne ze jak ide z ct to patrze okno -b 18:37 - normalne wyjście z okna nie wiedzialem ze tam jest dopiero potem widać model -b 19:14- ffleshe dostal od swojego -b 19:28- normalne full auto -b 19:55- XDDDD zwykly strzal i ruch myszka w lewo XDD ogólnie demko to jakiś żart @RANDOM ty bez kitu jesteś jakiś randomem fest który rozpisal kilka demek i teraz chce spalić kzazdego na sile podsyłam co robilem na serwerze i to nie były żadne przeskoki spowodowane używania aimem XDDD tylko zwykle ruchy myszka żeby kula siadla idealnie w miejsce które celowałem XDDD Counter-Strike 2020-04-09 19-25-29.mp4 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RANDOM Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) I co ten filmik ma na celu ? Pokazanie, że jedna akcja z drugiego demka była nie była spalona ? Typie masz 3 gorsze akcje w demku poprzednim Twoje, żałosne nagranie Cię nie uratuje. + Pouczenie dla Ciebie, gdy wychodzisz z respa Ct i nie masz pewności, że nie ma kogoś na środku zawsze sprawdzasz środek i mida a nie wcelowujesz się w okno B jak pojebany 18:26 Ty wiedziałeś że on tam jest, jakby ktoś był na midzie też byś wiedział tylko wcelowałbyś się jak bot w mida ? DOBRA PRZYZNAJĘ SIĘ W TEJ AKCJI SIĘ POMYLIŁEM Typie niby masz taki "zajebisty movement" a nawet granatów nie potrafisz rzucać tak, żeby się nie oślepić... Tak samo z kickowaniem za spectr To Cię ośmiesza równiez Siedziałeś osrany, że Cię nagram, lecz byłem szybszy i pow już był 19:43 Zajebiście te fleshe rzucasz. Amatorszczyzna... Tak samo, jak smoke na pierwszym demku w 5:25 I ty mnie pouczasz o grze w cs'a 18:37 Mówisz, że nie wiedziałeś a zatem cofnijmy się do 18:33 gdzie popatrzyłeś się na niego przez ścianę Nie wiem czy jesteś skonczończonym ... 19:14 napisałem, żeby Cię nikt nie spalił przez przypadek, że z fleshem na ryju grasz wceowując się w przeciwniów Napisałem, że fleshe od swoich. Każdy człowiek myślący wie, że nie miałeś mleka, a ty myślisz że Ci to dałem jako akcję spaloną xDDDDDDD @Zbakane_OkO @iksiu @GENERAL ALADEEN wypowiedzcie się Co myślicie na temat tych demek i rozpiski Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez RANDOM 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Oskarżony: DarkoV demko z 1 pova ---> DEMO 4:38 - nie ma żadnego przeskoku, wcześniej widział że przebiega pod bramę + później słychać mp5 na blisko -b 5:30 - widać, że przebiega z bramy za skrzynie dlatego oddał strzał, bez przeskoku -b 5:49 - słychać enemy w górnym, flick w model bo go widział -b 7:23 - cofnijmy się do 7:16 gdzie słychać enemy które biega przy anarchii dlatego później daje tapy w standardowe pozycję. Ten niby przeskok o którym wspominasz to bardziej przypadek niż zasługa aima -b 7:24 - enemy o którym mówisz to jest na podeście a nie za zaraz za ścianą -b 10:00 - dziwnie ruchy lewo/prawo +/-b demko z 2 pova ---> DEMO 18:26 - słychać strzał AWP z okolic okna dlatego tam się wcelował -b 18:37 - celownik był z lewej strony skrzynki jak wychodził z okna, można wywnioskować, że chciał sprawdzić komin. Później widać wystającego famasa dlatego poleciał skan -b 19:14 - fleshe od swoich nie oślepiają -b 19:28 - też miałem takie wrażenie jak oglądałem demko pierwszy raz. Chciał zabić pestką w głowę ale nie siadło i poleciało fullauto z kucnięciem po pierwszym strzale, może trochę wyglądać jak rcs ale tak działa rozrzut w AK jak ściągasz myszkę w dół -b Jak dla mnie dwa povy czyste, jedna akcja do której można się przyczepić to ta z 1 pova - 10:00. Bardzo Ci dziękuję @RANDOM za zgłaszanie graczy bo to co robisz na pewno jest na + ale nie zawsze musisz mieć rację w swojej ocenie. Proponuję obejrzeć jeszcze raz demko na spokojnie a nie rozpisywać akcję na siłę bo takim sposobem za kilka dni zgłosisz połowę serwera #dd1 a drugą połowę z #dd2. Nie ważne ile kto ma lat ale wypadałoby odnosić się z szacunkiem do osób na sieci a nie prześmiewczo i z pogardą wchodzić w jakieś zaczepki słowne. Proszę o ocenę jeszcze jednego członka ubt dla pewności: @Zbakane_OkO / @GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi