Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Klasyczny przypadek odpalonego admina

RANDOM

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. DarkoV

2. DD2 #1 około 16:50 de_dust2

3. ID: # 4 "DarkoV" 4470 STEAM_0:1:508506634  33 10:52   45    0

4. Dwa demka POW

https://www57.zippyshare.com/v/uT3GUYuX/file.html

4:38 gdy wszedł na enemy przeskoczyło na bramę, potem w stronę głowy XD 

5:30 - Przeskok celownika w stronę enemy stojącego za skrzynią

5:49 - triggerek sam strzela, co ? Nikt normalny nie pestkuje to enemy którego nie widzi xD

7:23 - Dziwne strzały z przeskokiema za ścianą jest enemy :D I nawet dam screena zaraz :D przeskok na małej odległości ale jest w... 

7:24 - wychyla wcelowany w enemy :D Polecam akcje na wh obejrzeć widać, że stoi za ścianą :D a w 7:30 widać, że leżą tam zwłoki enemy tą akcje można nazwać nieudaną próbą wyczekania na enemy o którym nie miał prawa wiedzieć :) 

AIM go na początku na niego nakierował, a on jak idiota zamiast to zlekceważyć chciał jeszcze wyczekać aż wyjdzie tak, żeby go było widać xD

Na końcu demka jeszcze mi dał kicka za spectra xD Zesrał się, że go nagrywam...

I drugi pow: https://www57.zippyshare.com/v/8gtesbrQ/file.html

18:26 - Wcelowanie w enemy takie +/- bo słychać tam gdzieś AWP dobra się trochę pomyliłem, akcja czysta

18:37 Wcelowanie tego pana już nie miał prawa widzieć ani słyszeć :D a info nie było ;) Wcelował się już wychodząc z okna, w tym momencie nie było widać famasa wystającego xD  18:33 Już na niego patrzył 

19:14 Te fleshe są od swoich więc on ich nie miał :D Daję ta akcje, żeby go nikt za to nie spalił, z pova trudno wywnioskować, od kogo one były jednakże sprawdzałem na hltv i leciały z tyłu od swoich

19:28 - Rcs ? Celownik jest u góry ale przy full auto z ak powinien zmieniać pozycję z 20 razy a tu jest u góry i wszystkie kule idealnie pod nim

19:55 - Fejk shot, a może przeskok w stronę enemy który jest właśnie w górnym :D oczywiście, że przeskok jak w poprzednim demku :D

Chyba jakiś aim z opengla xD To nawet nie wygląda jak setty ;) Tylko zwykły gówniany aim

@DarkoVdemko oceni ubt, a nie rozhisteryzowany 15 latek, co stara się siebie bronić na siłę :D

A na jednym nagraniu było widać jak piszesz, że polecasz vermiliona na fov 1, a to było gdy zszedłeś na spectra mogę Ci to wstawić, chcesz ? 

To dziwne, że podczas strzału pestką ruszasz myszką w stronę w enemy których nie masz prawa widzieć. 

Bierz tego swojego vermilionka z fovem 1 bez smootha i się wynieś już, bo jestem pewny, że dostaniesz za to bana. Każdy powie Ci to samo co ja, nawet koledzy z kolesiostwa mimo iż na forum Ci tego nie przyznają, to na prywatnych Cię pewnie wyśmieją, za tak chujowe setty... 

A 5:49 to go chyba widziałeś przez ścianę, gubisz się w tym co piszesz B) 

Ten drugi pow trochę mi nie wyszedł, ale jest jedną akcja moim zdaniem spalona. W pierwsze jest dużo ciekawsze

Edytowane przez RANDOM
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 4
  • Użytkownik∙

05:30- to był ruch myszka XDD -B

05:49- SERIO? widziałem go i strzeliłem lol -b

7:23  _ normlany ruch myszka XD -b

7:24 - nie wcelowany w enemy tylko wychylałem do piachu b- 

18:26 - kurde no bez jaj kto rozpisuje takie lanowe akcje XDD chyba normalne ze jak ide z ct to patrze okno -b

18:37 - normalne wyjście z okna nie wiedzialem ze tam jest dopiero potem widać model -b

19:14- ffleshe dostal od swojego -b

19:28-  normalne full auto -b

19:55- XDDDD zwykly strzal i ruch myszka w lewo  XDD

ogólnie demko to jakiś żart 

@RANDOM ty bez kitu jesteś jakiś randomem fest który rozpisal kilka demek i teraz chce spalić kzazdego na sile podsyłam co robilem na serwerze i to nie były żadne przeskoki spowodowane używania aimem XDDD tylko zwykle ruchy myszka żeby kula siadla idealnie w  miejsce  które celowałem XDDD

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

I co ten filmik ma na celu ? Pokazanie, że jedna akcja z drugiego demka była nie była spalona ? xD Typie masz 3 gorsze akcje w demku poprzednim :) Twoje, żałosne nagranie Cię nie uratuje.

+ Pouczenie dla Ciebie, gdy wychodzisz z respa Ct i nie masz pewności, że nie ma kogoś na środku zawsze sprawdzasz środek i mida a nie wcelowujesz się w okno B jak pojebany 18:26 ;) Ty wiedziałeś że on tam jest, jakby ktoś był na midzie też byś wiedział tylko wcelowałbyś się jak bot w mida :D ? DOBRA PRZYZNAJĘ SIĘ W TEJ AKCJI SIĘ POMYLIŁEM

Typie niby masz taki "zajebisty movement" a nawet granatów nie potrafisz rzucać tak, żeby się nie oślepić...

Tak samo z kickowaniem za spectr xD To Cię ośmiesza równiez ;) Siedziałeś osrany, że Cię nagram, lecz byłem szybszy i pow już był :D 

19:43 Zajebiście te fleshe rzucasz. Amatorszczyzna...

Tak samo, jak smoke na pierwszym demku w 5:25 

I ty mnie pouczasz o grze w cs'a :D 

18:37 Mówisz, że nie wiedziałeś a zatem cofnijmy się do 18:33 gdzie popatrzyłeś się na niego przez ścianę :D 

Nie wiem czy jesteś skonczończonym ...

19:14 napisałem, żeby Cię nikt nie spalił przez przypadek, że z fleshem na ryju grasz wceowując się w przeciwniów ;) Napisałem, że fleshe od swoich. Każdy człowiek myślący wie, że nie miałeś mleka, a ty myślisz że Ci to dałem jako akcję spaloną xDDDDDDD

@Zbakane_OkO

@iksiu

@GENERAL ALADEEN

wypowiedzcie się Co myślicie na temat tych demek i rozpiski :D 

Edytowane przez RANDOM
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Wow! 1
  • Stały Bywalec

Oskarżony: DarkoV

demko z 1 pova ---> DEMO

4:38 - nie ma żadnego przeskoku, wcześniej widział że przebiega pod bramę + później słychać mp5 na blisko -b

5:30 - widać, że przebiega z bramy za skrzynie dlatego oddał strzał, bez przeskoku -b

5:49 - słychać enemy w górnym, flick w model bo go widział -b

7:23 - cofnijmy się do 7:16 gdzie słychać enemy które biega przy anarchii dlatego później daje tapy w standardowe pozycję. Ten niby przeskok o którym wspominasz to bardziej przypadek niż zasługa aima -b

7:24 - enemy o którym mówisz to jest na podeście a nie za zaraz za ścianą -b

10:00 - dziwnie ruchy lewo/prawo +/-b

demko z 2 pova ---> DEMO

18:26 - słychać strzał  AWP z okolic okna dlatego tam się wcelował -b

18:37 - celownik był z lewej strony skrzynki jak wychodził z okna, można wywnioskować, że chciał sprawdzić komin. Później widać wystającego famasa dlatego poleciał skan -b

19:14 - fleshe od swoich nie oślepiają -b

19:28 - też miałem takie wrażenie jak oglądałem demko pierwszy raz. Chciał zabić pestką w głowę ale nie siadło i poleciało fullauto z kucnięciem po pierwszym strzale, może trochę wyglądać jak rcs ale tak działa rozrzut w AK jak ściągasz myszkę w dół -b

Jak dla mnie dwa povy czyste, jedna akcja do której można się przyczepić to ta z 1 pova - 10:00.

Bardzo Ci dziękuję @RANDOM za zgłaszanie graczy bo to co robisz na pewno jest na + ale nie zawsze musisz mieć rację w swojej ocenie. Proponuję obejrzeć jeszcze raz demko na spokojnie a nie rozpisywać akcję na siłę bo takim sposobem za kilka dni zgłosisz połowę serwera #dd1 a drugą połowę z #dd2. Nie ważne ile kto ma lat ale wypadałoby odnosić się z szacunkiem do osób na sieci a nie prześmiewczo i z pogardą wchodzić w jakieś zaczepki słowne.

Proszę o ocenę jeszcze jednego członka ubt dla pewności: @Zbakane_OkO / @GENERAL ALADEEN

• Lubię to! 1

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]