Użytkownik Aleksander Jagiella Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nick z CS:minionek Admin banujący:maniek Serwer:jainbreak strefa skilla Data zdarzenia:9wietnia 2020 Opis sytuacji: maniek dał mi bana za zabicie go bo mnie walną i powiedzialem ze pruba buntu.poczym wpiłem po 5 minutach i dostałem bana na 1dzien za obraze odmina po banie a nic niepisałem. swiatkowie :admin szymonTR Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: BUILD 7882 SERVER (0 CRC) Server # 4 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 49 minutes and 1 second left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : minionek [AMXBans] Reason : ' obraza admina po banie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 943223169 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.73.49.156 ' [AMXBans] =============================================== Commencing connection retry to 217.182.198.210:27080 Connecting to 217.182.198.210:27080... Trying p48/auth3/revEmu... Connection accepted by 217.182.198.210:27080 * Password accepted * Privileges set Kicked : You are BANNED. C Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 @Manieczek!^^ @Mroczny Aka Kocur //Edit @Aleksander Jagiella Temat zamykam. Chcesz to złóż skargę, niech opiekun/właściciel danego serwera rozpatrzy twoją sprawę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dobra to tak gościa nie uderzyłem a ten chłop mnie najpierw mi dał z 3 Karniaki niby że go uderzyłem a potem jeszcze zabił więc dostał bana na 5min za fk. Poczym banie padły słowa w moją stronę cwel frajer itp,minionkowi nie raz zdążyło się już kultury nie trzymać i wogule więc ma swoją karę tak dziekuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik Aleksander Jagiella Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) swiatkowie : szymonTR krakers"uczenmistrza grzeli czy jakos tak i komornik .potwierzdzą ze to nieprawda ze go wyzywałem a uderzył mnie prosze zobaczyc demko. podeszedł do mnie walną mnie za 12 i jednoczesnie złamał bezruch i wychodzenie z celi. i chyba był w tedy zemnom mc keta w ct. i na demko jest pokarane ze on mnie zaatakowal. a tak dla twojej wiadomosi to tek ktury byl ze mnom z ct (chyba mc kreta) cie zabil Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Aleksander Jagiella Odnośnik do komentarza
Użytkownik krakers Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Jestem świadkiem tego, że Maniek uderzył minionka, ale jestem również świadkiem od wyzwań minionka w stronę Mańka. Słowa leciały grube ;D "Cwel i Frajer" Wyzwiska leciały bo banie 5 minutowym Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez krakers Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi