Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 (edited) WYWIAD Z @Relax. Pytająca: @Nicolcia - FioletowyOdpowiadający: @Relax. - Biały-W dzisiejszym kąciku redaktorskim mamy zaszczyt gościć jednego z naszych ubteam'ów i redaktorów fb, znany i lubiany Relax. Relax dziękuje ci, że zgodziłeś się na przeprowadzenie z tobą wywiadu. Na sam początek przedstaw się nam powiedz jak masz na imię, gdzie mieszkasz, ile masz lat, czym się interesujesz i do jakiej szkoły uczęszczasz. -Witam. Mam na imię Wiktor mam 17 lat lecz już we wrześniu wejdę w próg dorosłości. Mieszkam w Czarni jest to wieś. Interesuję się sportem w szczególności MMA jestem wielkim fanem tej sztuki walki i od grudnia chce się zapisać do szkoły Gladiator. Uczęszczam do Technikum Nr.3 w Ostrołęce moim kierunkiem obranym na życiowy cel jest Technik Informatyk z innowacją E-sport i idę teraz do 2 klasy. -Każdy ma w swoim życiu cel życiowy, a powiedz nam może czy próbowałeś czegoś sam ze sztuk walki ? -Aktualnie sam trenuję w domu chcę pogłębić swoją wiedzę zanim zapiszę się do szkoły żeby nie być przysłowiowym "świeżakiem". Wcześniej niestety niczego nie ćwiczyłem. -Dobrze powiedziane, że za nim pójdziemy zdobądźmy jakąś wiedzę na ten temat. Dobrze, a dlaczego jako cel życiowy wziąłeś sobie informatykę, dlaczego właśnie ona ? -Od małego zawsze kombinowałem coś przy komputerach i telefonach. Mam dosyć sporą wiedzę w tej dziedzinie i jak to mówią za zawód obieraj sobie ten Który lubisz wykonywać i będziesz czuł się w nim dobrze dlatego Ja właśnie obrałem ten kierunek. -Lepiej iść w coś co lubimy niż w coś kto ktoś od nas oczekuję, a my tego nie chcemy. A czy mógłbyś nam opisać bardziej twoją miejscowość ? -Zdecydowanie lepiej iść w coś co lubimy wtedy nie będzie to dla nas praca tylko przyjemność. Moja miejscowość leży koło Myszyńca jest to takie "miasteczko" należy ona do powiatu Ostrołęckiego i leży w województwie Mazowieckim myślę, że jest ona dosyć dobrze zbudowana mamy tutaj remizę osp, aptekę, trzy sklepy, szkołę podstawową i gimnazjum oraz przedszkole do wszystkich z tych trzech szkół uczęszczałem mamy tu piękne widoki w końcu Kurpie i miłych ludzi. -Fajnie jest mieć miejscowość gdzie bynajmniej jest jakiś sklep, a bynajmniej szkoły i nie musisz daleko jeździć. Dobrze, a czy miałeś raz tak, że wolałeś mieszkać w większym mieście czy w swoim małym miasteczku ? -Zdecydowanie wolę wieś lubię ten spokój, brak aut jeżdżących pod oknem, świeże powietrze miasta jakoś mnie nie przyciągają no ale czasem trzeba się tam wybrać. -Dokładnie spokój i cisza w mieście moim zdaniem jest najważniejsza. Czy masz już swoją wybrankę albo czy na obecną chwilę chciałbyś mieć ? -Była jedna w planach no ale związek się rozpadł aktualnie mam takie średnie chęci by pakować się w nowy, lecz już mi to powoli mija -Lepiej odczekać ten okres niż afiszować się w następny. Dobrze, a masz jakieś rodzeństwo ? -Tak mam trójkę rodzeństwa w tym 2 braci i 1 siostrę najstarszy Bartek, mój brat bliźniak Kuba który nie jest do mnie za nic podobny i młodszy o 2 minuty no i siostrę która ma 9 lat i ma na imię Nikola. -Widzę, że masz w rodzinie moją imienniczkę pozdrów Ją tam ode mnie. A może specjalizujesz się czymś w kuchni albo czy masz swoją ulubioną potrawę ? -Pozdrowię pozdrowię. Nie mam za grosz talentu kulinarnego a moją ulubioną potrawą jest kotlecik mielony z ziemniaczkami i burakami danie typowego Janusza. -Typowy Janusz spoko gość. Dobrze, a czy podróżowałeś gdzieś może ostatnio ? -Ostatnio na wakacjach byłem rok temu w Holandii z przyjaciółmi nasz pobyt tam trwał tydzień i było super polecam każdemu odwiedzić Amsterdam i nie tylko. -Holandia bardzo piękne państwo sama byłam i zwiedziłam. A masz ulubioną muzykę, albo gatunek muzyczny ? -Tak mam swój ulubiony gatunek muzycznym jest nim rap oraz muzyka klubowa. -A czy mógłbyś polecić nam jakieś piosenki ? -Oczywiście, że tak z rapu polecam Szpaku- "50BLOKK", Murzyn ZDR- "Otoczenie przykład dało", Szpaku- "GUMMO" a z muzyki klubowej BVX- "Freestyler". -Zostając jeszcze przy muzyce jakich wykonawców muzycznych cenisz sobie najbardziej ? -Są nimi Szpaku, Murzyn ZDR, TPS, Kali oraz Paluch. -Kali jak najbardziej znam i szanuję Go sama. A teraz temat naszej sieci dlaczego właśnie Strefaskilla ? -Na sieć trafiłem dosyć przypadkowo szukałem jakiegoś serwera żeby postrzelać i na CSSETTI właśnie mi pokazało nasz DD2 na którym dostałem 2x Screenshoty i stwierdziłem, że w sumie fajny serwer to wstawiłem screeny i tak już tutaj zostałem od tamtej pory i nie żałuję. -A dlaczego właśnie nick Relax ? -Od tej pory każdy już będzie wiedział, że nick wziął się piosenki Relax 100% i od czynności jakie tam chłopacy wykonują mam nadzieję, że nie mamy strażnika prawa na sieci. -Haha raczej nie mamy. A kogo z administracji i graczy cenisz sobie najbardziej i dlaczego właśnie te osoby ? -Najbardziej cenie sobie @DyLu'a, @.::FocuS::.'a, @|K4|Bum'a, @LandrynCia'e i Ciebie @Nicolcia. @DyLu'aza to, że można z nim porozmawiać o wszystkim zawsze chłopak wysłucha ma dystans do Siebie można Go troszeczkę poobrażać bo jest śmietnikiem, @.::FocuS::.'a za to, że ogarnia forum i jest ogarnięty, @|K4|Bum'a za to, że chłopak pożycza mixowego serwerka i jest bardzo w porządku :D, @LandrynCia'e za to, że można sobie z Nią pośmieszkować, a Ciebie @Nicolcia za wspaniałą pracę jaką wkładasz na Redaktorkę. -Myślę, że nie tylko w imieniu swoim dziękuję ci za te słowa. Czy będziesz na forum starał się o coś więcej czy chcesz pozostać cały czas na tym samym stanowisku ? -Z czasem będę się starał o wyższe stanowiska tak jak na przykład teraz o Opiekuna Serwera, lecz i na moich aktualnych stanowiskach czuję się dobrze i myślę, że również się w tym odnajduję. -Lepiej pokazać teraz na obecnej randze na co cie stać niż startować na inne, A co byś chciał najbardziej zmienić na naszym forum ? -Aktualnie do zmian chyba nie ma nic mamy nowy styl itp. Ale można zrobić reprezentację sieci, która reprezentowała by nas w turniejach etc. naprawdę mocna 5 graczy. -Dokładnie moim zdaniem nowy styl nie wystarczy by sieć miała dobre imię. Jak już jesteśmy w temacie zmian w sobie co chciałbyś najbardziej zmienić ? -Jestem zbyt nerwowy, łatwo mnie sprowokować, a wtedy zaczyna się wyzywanie i nie potrzebne słowa ale staram się hamować. -Szczerze powiem wcześniej też taka byłam ale mój temat sobie darujmy. W kwestii kina jakiego rodzaju filmy lubisz oglądać ? -Lubię horrory oraz filmy Sci-fi. -Horrory również lubię ale po nich potem boję się zasnąć. A jaki film ostatnio oglądałeś? -Ostatnio "Powrót Laleczki Chucky" z 2017 i bardziej się uśmiałem nie jest według mnie straszny. -Oglądałam w ogóle nie straszne, a szkoda bo liczyłam na coś strasznego. Teraz pozwolisz zadam ci parę pytań polegających na albo to albo to. Koty czy psy ? -Psy -Książka czy telefon ? -Telefon -Góry czy morze ? -morze -Horrory czy komedie ? -Horrory -Przyjaciel czy dziewczyna ? -Przyjaciel -Życie internetowe czy życie realne ? -Życie realne -Samochód czy motor ? -Samochód -Kebab czy pizza ? -Kebab -Piłka nożna czy siatkówka ? -Piłka nożna -Spotykanie się ze znajomymi czy leżakowanie w domu ? -Spotykanie się ze znajomymi -Dobrze Relax zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Dziękuje ci bardzo, że poświęciłeś dla mnie tyle swojego czasu wolnego. Czy chciałbyś coś dodać i kogoś pozdrowić ? -Pozdrawiam całą sieć i to ja Tobie dziękuje za poświęcony czas i za wkład w wywiad wiem już, że będzie doskonale dopracowany. Edited August 12, 2018 by Nicolcia 5 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 12, 2018 Zasłużony Share Posted August 12, 2018 I to jest porządny wywiad 2 Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Jeszcze raz dziękuje za wywiad kawał dobrej roboty. 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 12, 2018 cannabis Share Posted August 12, 2018 Super wywiad + dobra robota Nicolcia A Tobie Relaxik dziękuje za pamięć 2 Link to comment
Użytkownik∙ drimo Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 A o mnie juz nie wspomniał, pies JR <3 1 [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 1 godzinę temu, DyLu napisał: Super wywiad + dobra robota Nicolcia A Tobie Relaxik dziękuje za pamięć O dobrych ziomach się nie zapomina. 1 Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 1 godzinę temu, drimo napisał: A o mnie juz nie wspomniał, pies JR <3 Bo Ty to mixowy świr jesteś. Ja Ci dam Jeb** Relaxa. Link to comment
Użytkownik∙ hk. Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 Porządny wywiad, byłby lepszy gdyby nie osobowa odpowiadająca. @Relax. 2 Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 12, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 12, 2018 11 minut temu, hk. napisał: Porządny wywiad, byłby lepszy gdyby nie osobowa odpowiadająca. @Relax. Goń się leszczu. Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted August 12, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 12, 2018 Bardzo fajny wywiad, widać, że dużo się napracowaliście co każdy myślę, że docenia Estetycznie napisane i w ogóle bomba! @Relax. Dziękuję za miłe słówka! 2 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 14, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 14, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts