Użytkownik Dr4g0m!r Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nick z CS: Dr4g0m!r Admin banujący: automatycznie przez serwer Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] trivor #1 Data zdarzenia: 10.04.2020 - 01:23:28 Opis sytuacji: wszedłem na serwa po czym zminimalizowałem cs 1.6 i w lewym górnym rogu znaczek myszki mi się zablokował i po przeciągnięciu nią znaczek wracał do tego samego miejsca w lewym górnym rogu i przeciągałem tak niemiłosiernie 2 minuty po czym wszedłem w cs,a z powrotem i myślałem że zostałem wywalony za afk wbijam ponownie i widzę bana spin hack detected Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dr4g0m!r [AMXBans] Reason : ' Spin hack detectedtriv ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1564358658 ' [AMXBans] Your IP : ' 188.146.32.19 ' [AMXBans] ======================================= 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Szanowny kolego @Dr4g0m!r wchodzisz na serwer i od 00:25 biegniesz sobie swobodnie na gale od 00:38 faktycznie skoczył Ci ping i mogłeś zminimalizować grę 01:26 - kupujesz sobie deagielka i robisz ruchy lewo/prawo myszką 01:45 - załącza się spin hack +b 02:44 - znowu spin hack +b Jakby tego było mało, przyznajesz się na pw że brat ściągnął cheaty na komputer... Sory ale nie kupuję takiego tłumaczenia 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi