Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Propozycja] Twarze strefy skilla ?

Noreczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, moja propozycja dotyczy urozmaicenia trochę naszego MISS. Chciałbym zrobić coś takiego jak jest na sieci soplica, filmik do podglądu będzie na samym dole tego posta.

Zatem, edytować konkurs miss aby dopisywali do zdjęć użytkownicy troszkę o sobie, imię wiek oraz 3 cechy charakteru oraz rangi z forum. Pózniej z tego uklejamy fajny filmik który promował by również naszą sieć :) Oczywiście ja wszystko zmontuje i tak dalej.

Co do rodo, o tym też pomyślałem że za publikacje czyjegoś wizerunku mógłby być jakiś problem gdyby ktoś chciałby go stworzyć zatem dodajemy prosty regulamin do konkursu, wystarczy mała klauzura : Pisząc w tym poście wyrażasz zgodzę na publikowanie twojego wizerunku na portalu youtube.pl.

Oczywiście zmontuje film 50 razy ładniej niż na dole :D

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Zasłużony

Pisałem o tym z tydzień temu na grupie administracyjnej, bo sam chciałem zmontować taki film. Raczej to było modne w 2013 roku, teraz nikt już takich rzeczy nie robi.

@Noreczek nie będę "walił posta publicznie", bo najpierw pytam na grupie reszty zespołu co o tym sądzą. Co z tego, że walniesz posta jak administracja może się nie zgodzić, żebyś zrobił taki film? Najpierw trzeba spytać o takie rzeczy tak ja to zrobiłeś z konkursem na AWP. Po drugie to trzeba założyć osobny temat, w którym ludzie będą wstawiać zdjęcia i wypiszą parę informacji. Następną sprawą jest to, że szczerze w to wątpię, że dużo ludzi Ci się zgodzi. W większości byłyby to tak zwane "noname" z 1-2 postami na sieci i rangą użytkownik.

• Użytkownik
Godzinę temu, sh1zo_nnjl napisał:

Pisałem o tym z tydzień temu na grupie administracyjnej, bo sam chciałem zmontować taki film. Raczej to było modne w 2013 roku, teraz nikt już takich rzeczy nie robi.

Robi robi :) to ma służyć głównie nam . A to że o tym pisałeś na grupie ... mogłeś walić posta tak jak ja publicznie. To że ci pomysł nie przeszedł nie znaczy że musisz być negatywnie nastawiony do tego. Uważam że tak jest bo przecież sam miałeś identyczny pomysł. 

@sh1zo_nnjl konkurs jest wyjaśniony na grupie administracji ;) .  Nie wiem co ma do takiego czegoś administracja. Dla mnie liczy się zdanie każdego nie tylko adminów. Użytkownicy tworzą społeczność. A administracja tylko przyklepie lub odrzuci dany pomysł. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Jestem za fajne wsumie takie cos by było

• Premium
Premium

Ja tylko proszę w takich tematach nie reklamować innych sieci. ;) 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik
2 godziny temu, Geralt z Rivii napisał:

Ja tylko proszę w takich tematach nie reklamować innych sieci. ;) 

To nie reklama sieci tylko przykład jak by to miało wyglądać, zresztą soplica istnieje od tylu lat że chyba nie ma osoby która nie zna tego forum... Nie ważne. Czekam na opinię reszty :)

• Właściciel
Właściciel

@ Noreczek od jakiegoś czasu mysłałem żeby na strefię powstał taki filmik. Napisz do mnie, ogarniemy szczegóły

• Super 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]