Użytkownik Noreczek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam, moja propozycja dotyczy urozmaicenia trochę naszego MISS. Chciałbym zrobić coś takiego jak jest na sieci soplica, filmik do podglądu będzie na samym dole tego posta. Zatem, edytować konkurs miss aby dopisywali do zdjęć użytkownicy troszkę o sobie, imię wiek oraz 3 cechy charakteru oraz rangi z forum. Pózniej z tego uklejamy fajny filmik który promował by również naszą sieć Oczywiście ja wszystko zmontuje i tak dalej. Co do rodo, o tym też pomyślałem że za publikacje czyjegoś wizerunku mógłby być jakiś problem gdyby ktoś chciałby go stworzyć zatem dodajemy prosty regulamin do konkursu, wystarczy mała klauzura : Pisząc w tym poście wyrażasz zgodzę na publikowanie twojego wizerunku na portalu youtube.pl. Oczywiście zmontuje film 50 razy ładniej niż na dole 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Pisałem o tym z tydzień temu na grupie administracyjnej, bo sam chciałem zmontować taki film. Raczej to było modne w 2013 roku, teraz nikt już takich rzeczy nie robi. @Noreczek nie będę "walił posta publicznie", bo najpierw pytam na grupie reszty zespołu co o tym sądzą. Co z tego, że walniesz posta jak administracja może się nie zgodzić, żebyś zrobił taki film? Najpierw trzeba spytać o takie rzeczy tak ja to zrobiłeś z konkursem na AWP. Po drugie to trzeba założyć osobny temat, w którym ludzie będą wstawiać zdjęcia i wypiszą parę informacji. Następną sprawą jest to, że szczerze w to wątpię, że dużo ludzi Ci się zgodzi. W większości byłyby to tak zwane "noname" z 1-2 postami na sieci i rangą użytkownik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noreczek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Godzinę temu, sh1zo_nnjl napisał: Pisałem o tym z tydzień temu na grupie administracyjnej, bo sam chciałem zmontować taki film. Raczej to było modne w 2013 roku, teraz nikt już takich rzeczy nie robi. Robi robi to ma służyć głównie nam . A to że o tym pisałeś na grupie ... mogłeś walić posta tak jak ja publicznie. To że ci pomysł nie przeszedł nie znaczy że musisz być negatywnie nastawiony do tego. Uważam że tak jest bo przecież sam miałeś identyczny pomysł. @sh1zo_nnjl konkurs jest wyjaśniony na grupie administracji . Nie wiem co ma do takiego czegoś administracja. Dla mnie liczy się zdanie każdego nie tylko adminów. Użytkownicy tworzą społeczność. A administracja tylko przyklepie lub odrzuci dany pomysł. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jestem za fajne wsumie takie cos by było Odnośnik do komentarza
Użytkownik tatapl Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Jestem za , fajnie może to wyjść Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ja tylko proszę w takich tematach nie reklamować innych sieci. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noreczek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Geralt z Rivii napisał: Ja tylko proszę w takich tematach nie reklamować innych sieci. To nie reklama sieci tylko przykład jak by to miało wyglądać, zresztą soplica istnieje od tylu lat że chyba nie ma osoby która nie zna tego forum... Nie ważne. Czekam na opinię reszty Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ Noreczek od jakiegoś czasu mysłałem żeby na strefię powstał taki filmik. Napisz do mnie, ogarniemy szczegóły 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi