Użytkownik∙ RANDOM Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 1. Miś Maliś. 2. DD2 #2 0:00 de_dust2 3. #27 "Miś maliś." 11160 STEAM_0:1:149883061 28 19:42 10 0 4. demko: https://www14.zippyshare.com/v/3L6plw9E/file.html 13:04 - Wcelowanie się w enemy który idzie na shificie 13:24 Auto aim + piękna pesteczka triggerek ? 14:05 - 14:09 kilka przeskoków celownika Ogólnie miałem zamiar nagrać gracza Ja nowy jestem, lecz przez przypadek nagrałem Malisia @TrivorNie wiem, ktoś usunął mój ostatni temat ze zgłoszeniem tego pana, proszę zobacz kto to zrobił, bo jestem ciekawy który to jest taki oddany w bronieniu swoich spalonych koleżków Jeżeli dostał bana to przepraszam za kłopot Spalony Klar Boy @Maciek5gTo dziwne, że nie mogę otworzyć tego tematu Tylko administracja może go otworzyć, widać jak bronicie swoich koleżków klar boyów Pozdrawiam kolegę Maćka5kg z kolesiostwa 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) 13:04 a co to za manipulacja jak wcześniej go słyszałem? Nie mogles demka cofnąć? Typ sekunde wcześniej skanowal jak pojebany 13:24 jaki trigger jak strzelilem w typa po chwili jak wyszedł. A co pestek nie można strzelac? 14:05 jaki przeskok? Zawsze wychylam patrząc sie w tamtą stronę, a ze typ byl na blisko to chcialem najpierw jego zabić... Jak masz robić takie rozpiski to lepiej skończ z tą grą. Pozdrawiam Nie słyszalem? a kto to skanuje? https://www60.zippyshare.com/v/CPkSlR5e/file.html Mowisz, ze robie 9/7 w rundzie gdzie szarpie mi za przeciwnikiem, ale na demku pokazales tylko jednego fraga gdzie wyczekalem przeciwnika... Pogrążasz sie mordeczko Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Mali. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RANDOM Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 13:04 Nie słychać go wcześniej Infa też nie ma No dobra tu się pomyliłem 13:23 - Auto aima widać + triggerek i nikogo tu nie oszukasz bo na demku jest to widoczne można nawet sobie spowolnić do 1/2 i 1/4 ten najazd wygląda tak samo szybko 14:07 - Polecam Ci ubrac okulary KLAR BOYU 14:07 Pierwszy na głowę, 14:07 Drugi na głowę 14:09 trzeci na głowę Trzy przeskoki ale i tak padłeś bo jesteś śmiesznym pajacem Idź sobie do clair at legitme po setty bo miał od Ciebie lepsze @GENERAL ALADEEN @iksiu @Zbakane_OkO Wy to oceńcie, a nie ten dzieciaczek z setami w których chyba smotha nie ma... @Maciek5g Nie obchodzi mnie pokora No to w takim razie pokaż mi tą jego rozpiskę, bo chcę zobaczyć ten temat który rozpisałem wczoraj, bo dzisiaj nie mam do niego dostępu Typek staty 9 i 7 headem w rundzie gdzie mu wszystko szarpie za enemy, to ja dziękuje Jak nie dostał bana to widać waszą współpracę na forum z cziterami Myślałem, że się tu coś zmieniło, jednak jest jak było Aster piszę sobie u was sety nikt mu nic nie robi, spalone Klar boys lata po serwerach nic im nie robicie Żal i tyle 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 13:04 -b standardowa akcja 13:24 -b normalna bańka 14:05 - 14:09 -b tutaj również żadnych przeskoków nie widzę. @RANDOM Poprzedni temat został przeniesiony do archiwum. Edytowałem twoje posty i usunąłem SS'y z powodu reklamy innej sieci. Wstawiasz 3 czasówki z czego piszesz że w jednej się pomyliłeś. Trochę mało poważne. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi