Użytkownik Boryk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam mam problem z pingiem i lagami. Wygląda to tak: -wbijam na serwer -ping 20-30 -po 5 minutowej rozgrywce ping skacze do 100 180 i spada do 30 i zaraz to samo się dziej i przy tym laguje -fps nie spadają -stałe łącze -speed test internetu zrobiony ping na teście wychodzi 12 - priorytet ustawiony na niski PROSZĘ O POMOC BO NIE DA SIĘ GRAĆ. Bo mi się już pomysły skończyły Podam tutaj jaki mam sprzęt i system -system 10 -procek i5 -8gb ram -radeon 2gb karta graficzna Proszę was o pomoc wręcz błagam. Dziękuję i pozdrawiam ??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dzwoniłeś do dostawcy żeby sprawdzili to u siebie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Maciek5g napisał: Dzwoniłeś do dostawcy żeby sprawdzili to u siebie? Nie nie dzwoniłem. A co konkretnie mam się ich zapytać? Ale nigdy nie było problemu. W innych gram ping 20-30 tylko w Cs tak się dzieje ??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Może przeinstaluj csa? Albo polecam wyczyścić rejestr ściągając problem ccleaner Ewentualnie programy do ulepszania spójności typu gamebooster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 13 minut temu, Maciek5g napisał: Może przeinstaluj csa? Albo polecam wyczyścić rejestr ściągając problem ccleaner Ewentualnie programy do ulepszania spójności typu gamebooster Reinstal zrobiony Cleaner raz w tyg. czyscze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 masz może rate “25000” cl_cmdrate “101” cl_updaterate “101” ex_interp 0.01 ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 5 minut temu, Maciek5g napisał: masz może rate “25000” cl_cmdrate “101” cl_updaterate “101” ex_interp 0.01 ? Tak wszystko zawsze tak ustawione Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zadzwoń i zapytaj ich powiedz ze masz mała przepustowość, że masz lagi niech coś doradza, że masz skoki milisekund itd... I daj znać co Ci powiedza Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) ok zadzownie ale nie wiem czy sie dodzwonie jutro A jakies inne pomysly? nie wydaje mi sie ze to moze byc przez interent wysle ci screan ze speed tstu Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Boryk edycja Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tutaj speedtest Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Ja też miałem dobry net - Orange ale ping systematycznie skakał.. Więc musiałem zmienić na innego dostawce Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Orange z kabla? c jakis modem i przez wifi? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 No przez wifi... Odkąd się korona ferie zaczely Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Ja mam stałe łącze przez kabel.. I takie rzeczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi