Użytkownik slaapie_ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Twój nick: @slaapie_ w Cs Go: żuraw Nick oskarżonego: @Damianeek w Cs Go: DamQ Powód skargi: Ban bez podstawy i za nic Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze jak zawsze i wszystko było dobrze ale nagle DamQ zaczął banować osoby bez powodu jedną z osób byłem Ja nie wiem za co i dlaczego dostałem bana,miałem kupionego vipa i spędzałem tam dużo czasu. Naprawdę jest mi przykro i szkoda moich pieniędzy. Data i godzina: 10.04.20 22:14 Miejsce zdarzenia: Serwer Only Mirage Dowody: @Juzwis to widział i wiele innych osób. Coś od siebie: Mam nadzieje że zostanę odbanowany i ,że to nie DamQ tylko jakiś hacker bo naprawdę DamQ wydaje się fajny i jego brat tez. Dodaje link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199020769787/ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Unbany już są. Admin zdegradowany. Odnośnik do komentarza
Użytkownik slaapie_ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @SkalpeR dziękuje naprawdę jesteście wielcy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Skoro wszystko zostało wyjaśnione, zamykam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi