Użytkownik polonez11212 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Klasa Krejzol ma w opisie że gracz ma niewidzialnosc dopóki niedostanie obrażenia.Niestety to nie działa i od samego początku jest się widzialnym.Może wpływa na to fakt że po zrespieniu się mam 100hp (podczas gdy użyje perku ninji (leczenie)) mam 101 .Możliwe że to jakoś wpływa chociaż sprawdzałem z Essą bodajże czy to jest tego kwestia (wydałem z 200 monet na to znaczy by mieć ten perk) no i nic sie nie zmienilo.Proszę bardzo o naprawę klasy ponieważ specialnie dla tej niewidki kupiłem ją.Dziękuję za przeczytanie Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Nikt się nie wypowiedział. Propozycja odrzucona. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi