Użytkownik∙ h1ko Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: Nevi Imię: Wiek:Kamil 18 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199045863051 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Praktycznie całe dnie od rana do wieczora jestem w stanie poświęcić na tą posadę. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jestem Kamil mam 18 lat. Interesuję się informatyką[Programowaniem]. Jestem bardzo miłym jak i spokojnym człowiekiem. Staram się nie robić nigdzie zamieszania lub po prostu psuć atmosfery jakimiś kłótniami. Jestem bezkonfliktowy oraz cierpliwy. Mieszkam w Wielkopolsce w gry gram od kilkunastu lat w csa.Myślę że warto dać mi szansę jako iż posiadam duże dość duże doświadczenie związane z UBTeam oraz Jestem bardzo aktywny. Zawsze z chęcią pomagam każdej osobie. No to tak chciałbym zostać członkiem UBTeamu tylko i wyłącznie po to by odbanowywać graczy,zeby nie czekali za ub godzinami a nawet minutami, na forum poświęcać mogę całe dnie ,wiec odwoływania od banów przeglądałbym na bieżąco tak aby nikt nie czekał za ub X godzin. Jestem aktywny ,dużo czasu poświęcam cs'owi wiec i te pare godzin by sie przydzieliło na to unbanowanie.Myślę że nadam na to stanowisko ponieważ mam doświadczenie z ss'ami ,demkami.Doświadczenie w ocenie graczy zdobywałem od kilku lat. Samą karierę z Counter Strike Global Offensive zacząłem, aż od roku 2014. Po drodze udało mi się zdobyć wieloktornie admina, dzięki któremu mogłem doszlifować swoje umiejętności. Aktualnie dzisiaj według własnej oceny potrafię odróżnić gracza nieużywającego od osoby używającej wspomagacze typu: ( skrypty, cheaty , multi-cheaty ) Kontakt:fb,mess,steam,ts,discord,gg Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez h1ko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Jak narazie jestem na nie. Napisałeś, że jesteś bardzo aktywny, lecz nie zauważyłem abyś udzielał się często na SB, czy tez na forum. Zbyt krótki posiadasz staż na forum, większość Cię nie zna i nie wiadomo czy warto zaufać. Jedyny plusik to za chęci do pomocy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Sorki kolego ale jestem dzisiaj na NIE forum ma fuzje z innym forum więc przybyło parę ubt. Posiedź z nami daj się poznać poczekaj aż może jedno miejsce się zwolni i wtedy próbuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Jestem tego samego zdania co skalper, jesteśmy po połączeniu dwóch sieci i jest dużo osób w UB-Team cs go, więc z tego powodu jestem na NIE. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Jak koledzy wyżej opisali powody też jestem na NIE! Daj się poznać innym. Bądź aktywniejszy. Krótki staż na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Większość głosów jest na NIE. Podanie odrzucam. Pozdrawiam Word Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi