Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na UBTEAM CS:GO

h1ko

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick: Nevi

Imię: Wiek:Kamil 18

Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199045863051

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Praktycznie całe dnie od rana do wieczora jestem w stanie poświęcić na tą posadę.

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Jestem Kamil mam 18 lat. Interesuję się  informatyką[Programowaniem]. Jestem bardzo miłym jak i spokojnym człowiekiem. Staram się nie robić nigdzie zamieszania lub po prostu psuć atmosfery jakimiś kłótniami. Jestem bezkonfliktowy oraz cierpliwy. Mieszkam w Wielkopolsce w gry gram od kilkunastu lat w csa.Myślę że warto dać mi szansę jako iż posiadam duże dość duże doświadczenie związane z UBTeam oraz Jestem bardzo aktywny. Zawsze z chęcią pomagam każdej osobie. No to tak chciałbym zostać członkiem UBTeamu tylko i wyłącznie po to by odbanowywać graczy,zeby nie czekali za ub godzinami a nawet minutami, na forum  poświęcać mogę całe dnie ,wiec odwoływania od banów przeglądałbym na bieżąco tak aby nikt nie czekał za ub X godzin. Jestem aktywny ,dużo czasu poświęcam cs'owi wiec i te pare godzin by sie przydzieliło na to unbanowanie.Myślę że nadam na to stanowisko ponieważ mam doświadczenie z ss'ami ,demkami.Doświadczenie w ocenie graczy zdobywałem od kilku lat. Samą karierę z Counter Strike Global Offensive zacząłem, aż od roku 2014. Po drodze udało mi się zdobyć wieloktornie admina, dzięki któremu mogłem doszlifować swoje umiejętności. Aktualnie dzisiaj według własnej oceny potrafię odróżnić gracza nieużywającego  od osoby używającej wspomagacze typu: ( skrypty, cheaty , multi-cheaty )

Kontakt:fb,mess,steam,ts,discord,gg

Edytowane przez h1ko
  • Użytkownik∙

Jak narazie jestem na nie. Napisałeś, że jesteś bardzo aktywny, lecz nie zauważyłem abyś udzielał się często na SB, czy tez na forum. Zbyt krótki posiadasz staż na forum, większość Cię nie zna i nie wiadomo czy warto zaufać. Jedyny plusik to za chęci do pomocy. 

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

Sorki kolego ale jestem dzisiaj na NIE forum ma fuzje z innym forum więc przybyło parę ubt. 

Posiedź z nami daj się poznać poczekaj aż może jedno miejsce się zwolni i wtedy próbuj :)

• Użytkownik∙

Jestem tego samego zdania co skalper, jesteśmy po połączeniu dwóch sieci i jest dużo osób w UB-Team cs go, więc z tego powodu jestem na NIE. 

PlainFriendlyFowl-size_restricted.gif

• Użytkownik

Jak koledzy wyżej opisali powody też jestem na NIE!
Daj się poznać innym.
Bądź aktywniejszy.
 Krótki staż na forum. 

• Użytkownik∙

Większość głosów jest na NIE

Podanie odrzucam. 

Pozdrawiam Word

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]