Użytkownik asdielkin Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: asdielkin Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/asdielkin Nick admina banującego: Nie wiem bana nie ma na sourcebans. Data i czas zdarzenia: Koło północy 11.04.2020 Serwer: AWP Opis sytuacji: Dostałem bana podczas gry nie wiedząc za co. Wycinek z konsoli: - Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez asdielkin Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie mogę twojego bana znaleźć w sorcebansie. @Youmuus widzisz może jego bana w sorcebansie? @D3$iK to że masz Opiekuna nie znaczy że możesz dawać sobie notatki tam gdzie chcesz. @Word @DizZy & @WhiteNyggamoże to być ban z waszego AWP NO SCOPE? Bo u nas w sb nic nie ma. 1 Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 12 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie ma tego bana w sb.. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @SkalpeR sprawdziłem naszego SB i nie widzę takiego konta ani ip, @asdielkin najlepiej będzie jak napiszesz na którym dokładnie serwerze dostałeś bana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdielkin Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Aha czyli nie umiecie tego naprawić więc temat do zamknięcia? Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez asdielkin Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nie mam już kompletnie pojęcia. Bana nie ma w sb. @Youmuus co robimy bo ja nie mam pomysłu? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Masz jeszcze jakieś inne nicki lub konto steam? Z tego Nicku ani steam nie możemy cie odbanować jeżeli bana nie ma w sb... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Sprawdziłem gracza po nawie i po sid i nie ma żadnego bana w sb i w amxbansie, więc nie wiem, albo pomyliłeś sieć lub nie dostałeś żadnego bana. Dla mnie temat do zamknięcia. Pozdrawiam Word 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Karmela Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Co tu sie dzieje XDDDD zepsuło nam sie sb, możliwe że problem z bazą danych ale nie potrafię tego ogarnąć - temat do zamknięcia, peszek XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdielkin Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 No proste, że nie dostałem żadnego bana. Napisałem odwołanie, bo kwarantanna i nie ma co robić. Wy jesteście poważni? Jak nie umiecie tego naprawić to po prostu napiszcie, a nie jak gość wyżej "pomyliłeś sieć lub nie dostałeś żadnego bana" X D Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @ asdielkin spróbuj najpierw wejść na inny serwer naszej sieci niż AWP, a jak nie działa to spróbuj najprostszą rzecz jaką jest reset rutera. Jeśli nic nie pomoże to nie jesteśmy w stanie Ci pomóc. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @ asdielkin zaprosiłem na steamie, przyjmij zaproszenie i wyjaśnimy sprawę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 @ Radziuu Daj znać co ustaliliście czy rozwiązaliście ten problem czy dalej trwa bo temat dalej wisi ;( Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 22 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @ Radziuu ?? Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 24 Kwietnia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi