Użytkownik Boryk Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Problem jest NA TYM ZE MAM LAGI I SPADAJA MI FPSY . pROSZE POMOZCIE MI BO WUJEK GOOGLE NIC Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Coś więcej ? Podzespoły komputera ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boryk Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 -system 10 -procek i5 -8gb ram -radeon 2gb karta graficzna po prostu laguje mnie w grze scinki mam myszki itd. i widze jak spadaja fpsy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi