Użytkownik CRYPTON Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Twój nick: ReQ Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198242328234/ Nick admina banującego: ムɴᴊ ᴇxᴇム Data i czas zdarzenia: 12 April 20:42 Serwer: 145.239.236.196:27050 Opis sytuacji: Witam, dnia 12 kwietnia o godzinie 20:42 zostałem zbanowany permanentnie z powyżej wymienionego serwera. Sytuacja wyglądała następująco: po rundzie eco strzeliłem ace z awp i w tym momencie zostałem sprawdzany przez powyżej wymienionego admina. Po wygraniu 4 rund zostałem uznany przez NJEXE za gracza używającego WH. Sytuacja ta jest dla mnie zarazem śmieszna, jak i smutna... Jako jeden z graczy, którzy są od początku tego serwera nie spodziewałem się takiego rozwoju sytuacji. Liczę na szybką odpowiedź... Pozdrawiam Wycinek z konsoli: Nie wiem co tu wstawic... Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @NJeXe czas 48h czekam na rozpiskę oraz wyjaśnienia sytuacji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NJeXe Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Chciałem przeprosić za całe zajście które nie powinno mieć miejsca, ale chodzi o to, że obserwowałem 5 os. na raz i nie dawałem po prostu rady. PS. Zostałeś zbanowany na ilość zgłoszeń, która do mnie dotarła na ,, u@ " oraz z powodu dwóch podejrzanych rund, dlatego nie możesz określić od kiedy Cię sprawdzałem, ponieważ sprawdzałem wiele osób, z czego 3 os. zostały premamentnie zbanowane [słusznie]. Jeżeli chodzi o Ciebie to jeszcze raz przepraszam i myślę, że to się więcej nie powtórzy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @NJeXe Dobrze rozumiem gracz jest czysty i został zbanowany przypadkiem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi