Użytkownik DiscoBoyyy Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @Dusia [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? Szczerość i bezinteresowność [P] Jakie masz plany na przyszłosc? Zaoszczędzić trochę pieniędzy i kupić dom. [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes? Tylko i wyłącznie marihuanę. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? Myślę, że kultura osobista i szczerość. @Tom Ses [P] Ile masz lat? 21 [P] Masz dziewczynę? Na tą chwilę nie. [P] Ulubiona gra? CsGo, Black desert online, metin2 [P] Gta czy cs:go? CsGo [P] Lubisz csa 1.6? Uwielbiam, i zawszę do tej gry będę wracać. [P] Od kiedy grasz w cs:go? Praktycznie od początku jego istnienia @Rustic [P] Lubisz grać w minecraft? Uwielbiam tą grę. [P] Co robisz poza komputerkiem? Jeżdżę na rolkach i od czasu do czasu chodzę na siłkę [P] Ile ważysz? 98 kg [P] Jaki wzrost? 190 cm @Kacperek [P] Jak masz na imię? Wojciech [P] Jakiego wykonawcę uwielbiasz? Grzegorz Markowski [P] Grasz w metina? Jeszcze jak @skowron [P] Twój ulubiony posiłek? Rosół, risotto [P] Jakie auta lubisz? Mercedes [P] Jakieś plany związane z siecią? Mam zamiar kontynuować to co robię. [P] Kto wypowiedział słowa ,,Wiem, że nic nie wiem"? Nie wiem chyba @tatapl [P] Ćwiczyłeś sporty walki? Jeszcze nie... @tatapl [P] Czemu nie lubisz TataPL? Ja po prostu lubię Cie denerwować [P] Czemu oszukujesz w monopola? Jaaa ? Nigdy w życiu. [P] Dlaczego jesteś tak okrutny dla ludzi w monopoly? No dobra może czasami za bardzo tryharduje Dziękuje @Youmuus za nominację ! A więc ja nominuje @Kappoochino 3 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Szybkie i ciekawe pytanka, łap plusika! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Ciekawe trzymaj plusika 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Ładne i ciekawe pytanka, łap plusika! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 98kg 190cm waga gut 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi