Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na SqN

mav

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ~Mav
Nick oskarżonego: SqN!
IP/SID oskarżonego: nieistotne
Data i czas zdarzenia: przed momentem ( i któryś raz z kolei)
Powód skargi: bany za potencjalne kampienie na respie
Opis sytuacji: 

Mapka inferno, ledwo zaczęła się runda, zostałem sam vs 9 ct. Było ponad minute do podłożenia paki, raszowali mi wszyscy respa a powyższy admin zbanował mnie że niby kampie na respie. Rzeczywistość była taka, że bardzo przeszkadzam wymienionemu adminowi w grze (nie wiem może psuje mu staty?) i to jedyny sposób by się mnie pozbyć. Dodam że miałem ponad minutę na pakę, a CT raszowali nasz resp. Każdy kto grał ze mną choć raz wie że nie jestem typem osoby która kampi na respie.

To nie jest pierwszy raz. Raz już dostałem bana za uwaga....kampnienie na respie tt na mapce dust2 podczas gdy ct masowo raszowali bramę tuż przy respie tt...

Pozdrawiam serdecznie

• Użytkownik

Czytając tą ,,skarge" nawet troche się zasmialem?

Więc tak, bana dostałeś za przebywanie na respie po czasie. Nie obchodzi mnie to, czy rashuja czy nie, twoim obowiązkiem jest wykonywanie celi mapy. Do 1.30 możesz przebywać na respie,a później już lecą bany.  Powinieneś się cieszyć że nie przedłużyłem ci bana za te wyzwiska, które zostały rzucone w moją stronę po daniu ci bana za tego respa.

Na demku z HLTV wszystko jest co i jak, tylko szkoda że rozmowy się nie nagrywaja, wtedy by było słychać te twoje odzywki.

image.png.a09007e5f453077724c006749c346f38.png

• Premium
Premium

link do demka macie możliwość podesłać? 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Wprowadzenie tego punktu w regulaminie dotyczyło kampienie na respie po 1.30 - to jest zrozumiałe. Ale nie miało to na celu banowanie ludzi którzy siłą (pod naciskiem przeciwnej druzyny) zostały zmuszone by rozegrać to rozsądnie, taktycznie a nie bezmyślnie lecieć i wparować się pod przeciwnika.

Według mnie nadużywasz funkcji admina w tym przypadku, bo cel tego punktu w regulaminie był zupełnie inny i na pewno nie muszę tłumaczyć jaki...

Jeżeli sądzisz że był uczciwy sam zacznę nagrywać demka gdy SqN będzie grał i nie będzie banował ludzi po 1.30 (co zdarza się niemal na kazdej mapie niemal w każdej rundzie) co z góry zasugeruje, że ten ban to czysto osobista zagrywka.

PS: poza tym wyznaczcie granice na każdej mapie w którym miejscu kończcy się 'resp' a w którym można stać bezpiecznie bez myśli że zaraz ktoś wlepi Ci bana.... ;)

Bo wg mnie resp to miejsce gdzie pojawiasz się na na początku a na demku nie stałem w takim miejscu ;)

Edytowane przez mav
  • Użytkownik

zgodzę się z Mav :) Cele mapy to nie bieganie na pałe :) poza tym to ffa, zadne inne reguły nie sa brane pod uwagę. Nawet paki nie potrafi 90% obecnych postawić na standardzie. Nie ma linii rashu, ani nikt nie pilnuje czasu 1:30. Skoro tak wrażliwym tematem jest resp - pilnujcie aby paka była położona i aby ct do paki biegło :) nie chowajac deagla na next runde 

• Użytkownik∙

Podsumowując

@ mav  Już nie wnikam w to czy kampiłeś czy nie, bo sam grając wiem jak ciężko się gra czasami, ale pamiętajmy o wykonywaniu Celów Mapy. Po drugie wyzywanie Adminów, nie będzie tolerowane także proszę się kontrolować następnym razem.

@ CH3RY  Staraj się patrzeć co jest respem a co nie, i nie dawaj bana jako 1 ostrzeżenie, tylko w takich wypadach najlepiej dać ostrzeżenie  słowne przez Admin Say.

Patrząc na to wszystko, oboje z Was zasługuje na klapsa. Więc skargę odrzucam bo to by było nie fear.

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]