Użytkownik ksiaze Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nick z CS: erotefer Admin banujący: napierdalacz wegorzy gamink.37 Serwer: aim hs Data zdarzenia:teraz Opis sytuacji:gram sobie zabijalem go wiele razy i dal mi bana na TYDZIEN za powod LAMING. wedlug mnie jest to ABSURDALNE zachowanie admina takiej sieci jaka wy jestescie, to co on sobą reprezentuje w moich oczach jest KARYGODNE i mysle ze jezeli ten gracz nie potrafi przegrywac to powinien odpuscic stanowisko admina Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): nie widze tutaj mojego bana Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'Laming' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:18719394' [AMXBans] Your IP: '89.228.84.178' [AMXBans] =============================================== Oficjalnie nie pozdrawiam tego admina, obyś dostał jakąś karę za takie zachowanie, a ja w ogole przemysle to czy jeszcze grac na tym serwerze jezeli maja miejsce takie rzeczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jestem za zdaniem tego gracza. Admin przesadzil Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @=DyLu= Chyba będziesz musiał porozmawiać z adminem twojego serwera. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 aktywny ban: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=9504 brak UB. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi