Użytkownik Pietrucha Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Twój nick:_Pietrucha_ Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/PjoterekTaki/ Nick admina banującego: CONSOLE Data i czas zdarzenia: 04-13-20 17:29 Serwer: Only Mirage#2 Opis sytuacji: Gram sobie jak codzień na najlepszym serwie na świecie i za przeproszeniem wchodzą takie gówna i wyzywają mnie od cheatera, ja nie zwracając na to uwagi gram dalej. Nagle słyszę jak Jjune gada z innymi o jakimś cheterze,że go sprawdził i jest czysty, więc sie zapytałem kto to i nagle Jjune mówi,że ja XD I po tym jak powiedział, że jestem czysty , to nagle dostałem bana... Wycinek z konsoli: Nwm co to jest i skąd wziąć xd 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @Word Ty musisz to ogarnąć ja jeszcze nie mam dostępu do waszego sb. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Obejrzałem przed chwilką demko razem z @ Kappoochino CS:GO i po obejrzeniu demka, stwierdzamy w 99%, że demko jest spalone, zauważyliśmy, praktycznie co rundę jakieś prefire, wychylanie na poziomie głowy itp, powiem tak nie raz grałem z pietruchą na serwerze ale nigdy tak pewnie po mapie się nie poruszał, zastanawia mnie tylko jak admin, który był na spekcie nie widział, prefire co rudnde itp. Poczekam na głos reszty z UB-Team. Pozdrawiam Word. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nie no byq grasz u nas na serwerze z 3/4 miechy grałeś imo dobrze miałeś przerwę 1 miech i wracasz z takim czymś jak np 5:50 czy 7:55 to jest żart po tych 2 akcjach ban za wh ale po rozgrzewce miałem już pisać bez oglądania dalej. - Nie pozdrawiam gracza - PJETRAS Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi