Użytkownik Pietrucha Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Imię: Piotr 2.Twój nick na serwerze: _Pietrucha_ 3. Aktualny wiek: 13 4. Czas spędzony na serwerze: na dwóch kontach myśle,że spokojnie ponad 100h (na tym koncie 60h) 5. W jakich godzinach grasz?: Jak są wolne to ciągle z przerwami XD A w dniach szkolnych to najczęściej po południu i potem Wieczorem a wtedy mało jest adminów. 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 9/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak , był to serwer csowicze.pl mialem tam admina na only awp ale pozniej właściciel serwera czyli Grzechuuu zrezygnował z jego prowadzenia, a szkoda bo serwer był fajny. 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Aktualnie jak to pisze dostałem bana,ale dostane unbana bo jestem czysty. 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Lubie karać innych za to co robią,sprawia mi to przyjemność,jestem dojrzały,potrafie rozróżnić cheaty od czystego grania,gracze i inni admini mnie lubią. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/PjoterekTaki/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:477214044 Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Pietrucha 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mencius Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Jestem Neutralny: -Wiek -Argumenty -Opinia wśród graczy +Godziny +Znajomość SM Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na NIE! - Nie spełniasz wymagań - Dostałeś bana z powodem "multihack" + SM + GT Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pietrucha Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 5 minut temu, Word napisał: Jestem na NIE! - Nie spełniasz wymagań - Dostałeś bana z powodem "multihack" + SM + GT Bana dostałem przez pomyłke jakąś,wogule to consola mnie zbanowała. Odnośnik do komentarza
Użytkownik xSerduszko Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na nie! - ban perm - wypowiedź we własnym podaniu +/- sm (polecam zrobić test) + Czas na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ h1ko Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jestem na Nie -wiek - ban -Nie spełniasz wymagań +gr +sm Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Kwietnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 NA MOCNE NIE -wiek -ban - konto pod podanie +sm Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Pomimo twojej znajomości source moda i aktywności na serwerze podanie odrzucam, ponieważ wiek jest mocno na minus jak i to że nie posiadasz mutacji. W przyszłości na pewno dostaniesz swoją szansę, ale jeszcze nie teraz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik UwU Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi